index2i
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 216
sen aldın mı hocamBana attığı bu post ile aldım pldu
sen aldın mı hocamBana attığı bu post ile aldım pldu
Ben aldım evet 14 saat uğraştım alamamıştım bununla aldımsen aldın mı hocam
neyle ben de sabahtan beri deniyırum olmjyorBen aldım evet 14 saat uğraştım alamamıştım bununla aldım
Evet biliyorum ama p içinde iyi fiyatPro ile P aynı değil biliyorsunuz değil mi?
Attığım insta postuylaneyle ben de sabahtan beri deniyırum olmjyor
linkini atma şansın var mıEvet biliyorum ama p içinde iyi fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Attığım insta postuyla
Tabii güzel fiyat, bazıları P ile Pro aynı zannediyor yanılgıya düşmeyin diye yazdım. Hayırlı OlsunEvet biliyorum ama p içinde iyi fiyat
Attığım insta postuyla
Yok yok biliyorum sabah 10dan beri 159pro beyaz için uğraşıyordum 12 gibi beyaz bitti siyaha yöneldim tam siyahta bitti ben almayı başardım 159p aldımTabii güzel fiyat, bazıları P ile Pro aynı zannediyor yanılgıya düşmeyin diye yazdım. Hayırlı Olsun![]()
Saolun bu aradaTabii güzel fiyat, bazıları P ile Pro aynı zannediyor yanılgıya düşmeyin diye yazdım. Hayırlı Olsun![]()
1k ile 4k falan hissedilir de 4 ile 8 arası zor birazMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok yok biliyorum sabah 10dan beri 159pro beyaz için uğraşıyordum 12 gibi beyaz bitti siyaha yöneldim tam siyahta bitti ben almayı başardım 159p aldım
971 liraya179p almıştım iptal ettim onu
Saolun bu arada
P ile pronun Bluetooth ve8k dışında farkı var mı
Bide p modelinde dongle geliyor değil mi?
Son olarak 8k ve 1k çok fark hissettirirmi
159p dongle geliyor, bende 159pro var 1khz ile 8khz arasında farkı sadece masaüstünde imleci daire şeklinde hareket ettirip çok dikkatli bakarsam anlayabiliyorum, daha soft oluyor ancak normal zamanda o farkı anlayabilir misin bilmiyorum. Çoğu kişi anlayamaz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok yok biliyorum sabah 10dan beri 159pro beyaz için uğraşıyordum 12 gibi beyaz bitti siyaha yöneldim tam siyahta bitti ben almayı başardım 159p aldım
971 liraya179p almıştım iptal ettim onu
Saolun bu arada
P ile pronun Bluetooth ve8k dışında farkı var mı
Bide p modelinde dongle geliyor değil mi?
Son olarak 8k ve 1k çok fark hissettirirmi
Başkada farkı yok herhalde click ömrü dışında159p dongle geliyor, bende 159pro var 1khz ile 8khz arasında farkı sadece masaüstünde imleci daire şeklinde hareket ettirip çok dikkatli bakarsam anlayabiliyorum, daha soft oluyor ancak normal zamanda o farkı anlayabilir misin bilmiyorum. Çoğu kişi anlayamaz.
evetBaşkada farkı yok herhalde click ömrü dışında
Peki 179p mi daha iyi 159 pmi