Çatlı Reis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,398
Almasına aldık da şu şarj ünitesi meselesi kafamı çok kurcalıyor. Yanında gönderecekler mi acaba?
hangi satıcıdan aldınız, söylerseniz net cevabı veririmAlmasına aldık da şu şarj ünitesi meselesi kafamı çok kurcalıyor. Yanında gönderecekler mi acaba?
Toruna kraldır 14 saatin sonunda 726 liraya 159p beyaz modeli aldımvardı knk ama şuan stok bitti 159pyi 65tl ye indiriyolar şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AJ159 P 65+vergi oluyor
Hocam ajazz yazıyordu profil fotosunun üstünde. Ekte bıraktığım ilan.hangi satıcıdan aldınız, söylerseniz net cevabı veririm
O nasıl oldu hocamToruna kraldır 14 saatin sonunda 726 liraya 159p beyaz modeli aldım
çok ilginç o halde asla olmuyorKupon kullanmıyorsun hocam, direkt ürün fiyatı 104 tl ye düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8közünürlük diyor bizim aldığımı,da ama iarj cihazı yok diyor, anladığım kadarıyla 8k manyetik var, yani dock, ama olmayan ne onu anlamadım.
Şarj ünitesiyle beraber gelecek, içiniz rahat olsun. Şarj ünitesi zaten dongle yerine de geçiyor 8khz i de o şekilde alabiliyorsunuz.Hocam ajazz yazıyordu profil fotosunun üstünde. Ekte bıraktığım ilan.
O nasıl oluyor hocam. 8k için yanında dongle göndermiyolar mı şarj ünitesi ne alaka? Ayrıca ryzen 5 7500f ile 8k'da sistemim kasar mı acaba?Şarj ünitesiyle beraber gelecek, içiniz rahat olsun. Şarj ünitesi zaten dongle yerine de geçiyor 8khz i de o şekilde alabiliyorsunuz.
hayır, artık yanında ayrı bir dongle gönderilmiyor, o şarj istasyonu hem şarj hem de 8khz desteği veriyor. İşlemcinin 8khz de sorun çıkartmayacağını düşünüyorum.O nasıl oluyor hocam. 8k için yanında dongle göndermiyolar mı şarj ünitesi ne alaka? Ayrıca ryzen 5 7500f ile 8k'da sistemim kasar mı acaba?
Anladım hocam teşekkürler.hayır, artık yanında ayrı bir dongle gönderilmiyor, o şarj istasyonu hem şarj hem de 8khz desteği veriyor. İşlemcinin 8khz de sorun çıkartmayacağını düşünüyorum.
Pro ile P aynı değil biliyorsunuz değil mi?Toruna kraldır 14 saatin sonunda 726 liraya 159p beyaz modeli aldım
Bu ilan başlığında "no charger included" bu yüzden mi yazıyor? Yani 8k dongle ve sarj docktan sağlandığı içinhayır, artık yanında ayrı bir dongle gönderilmiyor, o şarj istasyonu hem şarj hem de 8khz desteği veriyor. İşlemcinin 8khz de sorun çıkartmayacağını düşünüyorum.