Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Yeni sistem alacağım da sonradan DeepCool bir PSU alacağım sorun yaratır mı max 3 ay kullancam
Şans işi ama olmaz o kadar kısa sürede.Yeni sistem alacağım da sonradan DeepCool bir PSU alacağım sorun yaratır mı max 3 ay kullancam
2. El sistem ama teste sokacağım zatn sorun çıkarmaz ise almayı düşünüyorumŞans işi ama olmaz o kadar kısa sürede.
Hadron ile 2,5 yıl rx6600 kulllanan ben2. El sistem ama teste sokacağım zatn sorun çıkarmaz ise almayı düşünüyorum
1,5 yıl rx570Hadron ile 2,5 yıl rx6600 kulllanan ben
Ya kuzen aynı PSU markasını kullanioz zatn söylemene gerek yok şu anda hadroon 600w psu ile RX 6600 kullanion bir şey olmuyor ya şanslı adamsınHadron ile 2,5 yıl rx6600 kulllanan ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
1,5 yıl rx570
Ya kuzen aynı PSU markasını kullanioz zatn söylemene gerek yok şu anda hadroon 600w psu ile RX 6600 kullanion bir şey olmuyor ya şanslı adamsın
Cahil olduğum zamanlarda hadronla bi sistemi çöp etmiştim ben helal olsun size vallaHadron ile 2,5 yıl rx6600 kulllanan ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
1,5 yıl rx570
Hocam ben içini açıp yağladım temizledim 1 yıldır sorunsuz çalışıyor jdkwhdkwnxCahil olduğum zamanlarda hadronla bi sistemi çöp etmiştim ben helal olsun size valla
Aklıma hep bu geliyor hadroon denince hxowbxowndCahil olduğum zamanlarda hadronla bi sistemi çöp etmiştim ben helal olsun size valla
5 Sene hadron psu kullandım sorun çıkarmadı şans işi şansıma çıkmadı ama elektriklerin düzensiz olduğu yerlerde kullanmanı tavsiye etmem. 3 ay idare eder ama alana kadar pc'yi çok kullanmamanı tavsiye ederim.Yeni sistem alacağım da sonradan DeepCool bir PSU alacağım sorun yaratır mı max 3 ay kullancam
pc ve sistem özelliklerinin belirtirmisinYeni sistem alacağım da sonradan DeepCool bir PSU alacağım sorun yaratır mı max 3 ay kullancam
Hocam eminmisin bomboş psu idi bendeki buna çok benzerdi. Değişmeden 1 sene önce 220v katı mosfetlerini yenilemiştim.Hadron sanıldığı kadar kötü değil. Bizzat içini açıp parçalarını söken birisi olarak söylüyorum. Sadece güvenlik önlemleri yok.
Şahsen sistemi Frisby PSU kullanarak riske atmazdım ben.
Hocam eminmisin bomboş psu idi bendeki buna çok benzerdi. Değişmeden 1 sene önce 220v katı mosfetlerini yenilemiştim.
Alıntıyı görüntüle
Harbi no namelerin arasında tek sıkıntı çıkarmayanı bu marka .dHadron sanıldığı kadar kötü değil. Bizzat içini açıp parçalarını söken birisi olarak söylüyorum. Sadece güvenlik önlemleri yok.
Şahsen sistemi Frisby PSU kullanarak riske atmazdım ben.
Bendekinin içi böyle değildi hocam dolu dolu idiHocam eminmisin bomboş psu idi bendeki buna çok benzerdi. Değişmeden 1 sene önce 220v katı mosfetlerini yenilemiştim.
Alıntıyı görüntüle