monitör hz'sine sabitlemeniz önerilir.İşte forumda konular gördüm ondan dolayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaça sabitleyelim mesela
monitör hz'sine sabitlemeniz önerilir.İşte forumda konular gördüm ondan dolayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaça sabitleyelim mesela
GTA5 de var hocam 188fps üstüne çıkarsan drop yersin istersen 4090 olsun yine yersin.Yav öyle bir şey yok hocam boş yapıyorlar
hangi işlemciymiş o söylede bende alayımSelamlar yeni sistem alacağım alacağım sistemin benchmark sistemi cs2 Valorant gibi oyunlarda 700-800 hatta valorantta 1000 fps i görüyor ben 180hz monitör kullanacağım Nasıl kullanmam gerekir nasıl bi sorun olmadan uzun ömürlü kullanırım? Böyle olursa bi sorun olur mu ?
Hocam bende oynuyorum şimdi farkettim ben fpsim sınırsızda sanıyordum değilmiş monitör 180 hz o da 180'e sabitliymiş. Ben 180den fazla alıyor sanmıstım.GTA5 de var hocam 188fps üstüne çıkarsan drop yersin istersen 4090 olsun yine yersin.
Sadece Gta 5 de 144hz ye sabitlenmesi gerektiği söyleniyor
130 FPS üzeri gta5 oyun motoru sapıtıyor genelde 120 sabitlenmesi genelde öneriliyor onla ilişkili sen yinede dene sapıtmazsa 150 160 fps oyna .Yav öyle bir şey yok hocam boş yapıyorlar
180de bende ciddili yasamiyorum130 FPS üzeri gta5 oyun motoru sapıtıyor genelde 120 sabitlenmesi genelde öneriliyor onla ilişkili sen yinede dene sapıtmazsa 150 160 fps oyna .
Sapıtmıyorsa ne ala oynamaya devam et sapıtırsa düşürürsün .180de bende ciddili yasamiyorum
188fps olduğu zaman 10lara kadar bile düştüğü oluyor. Oyun motoru max 188 destekliyormuş galiba yabancı bi kaynakta öyle görmüştüm. Bende Nvidia denetim masasından GTA5'in max fps değerini 165 yaptım öyle oynuyorum.180de bende ciddili yasamiyorum