Neler Yeni

Geciken Kargo İçin DA SİSTEM 4 Alan İLK 500 KİŞİYE "50TL" Değerindeki Kulaklık Standı Hediye

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
IMG_20201204_134752.jpg

43mustafa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
asi mavi
Toplam 800 tane sattı 5-10 hadi 20 olsun 20 Eleman o bilgisayarları toplayıp, testlerini yapıp, ve daha nicesi diğer yayıncıların çıkmış sistemlerini alıp, veya kendilerinin topladığı internetten PC'leri hazırlayıp kargoluyor. PC ula bu PC 5 Günde gelmez, yasal olarak 30 gün süreleri var sen alırken kimse demiyor 1 haftada gelcek aksine 2 hafta 3 hafta olabilir diyor itopyada indirim vardı bilmem kaç bin kişi monitör,PC aldı onlar kargoya veriliyor sonra yeni siparişler alınıyor, yoğunluk var yoğunluk bir kaç gün bekleyince canınız çıkmıyor adam akıllı otur bekle hangi siteden alırsan al 1-2 hafta arasında gelicek.
bi git ya,
amazondan ürün aldım 3 günde geldi,
Dostum sipariş numaranı iletir misin standı iptal edelim
Burdan standı iptal edelim diyeceğine,
Daha hızlı çıkarır mıyız diye onu sor, onun artistliğini yap. Reklam yapması kolay.
Ürünün ne zaman geleceğinden, milletin bekletileceğinden, indirimli olarak ürün alanların kampanya sürelerinin geçeceğinden bahset.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
bi git ya,

Daha hızlı çıkarır mıyız diye onu sor, onun artistliğini yap. Reklam yapması kolay.
Ürünün ne zaman geleceğinden, milletin bekletileceğinden, indirimli olarak ürün alanların kampanya sürelerinin geçeceğinden bahset.
Bahsediyor zaten

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
İlk 500 de ben de varım 🥳🥳 gerçekten donanımarşiv olarak ne kadar kaliteli iş çıkardığınızı kanıtladınız, paramı biriktirdim ve sadece sizin sistem çıkartmanızı bekledim çıktığı gibi düşünmeden alıp geçtim bu işi sizden daha iyi yapan yok benim gözümde
Tebrikler ilk 500 kişi olduğunuz içinde benden rtx 3080 li çatal bıçak seti

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
bi git ya,

Alma o zaman alma boş yapıcaksan alma yoğunluktan dolayı gecikebilir deniyor inatla 3 günde geldi diyorsun amazon ile itopyayı karşılaştırıyorsun çok istiyorsan gidip amazondan toplasaydın sistemi

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Abdullah abi merhaba, senin referansınla bu sistemi 5000₺’den yanına da monitör ekleyerek satın aldım. Bu gün tam 7. İş günü ama şöyle bir durum aklıma geldi dün forumdan bir arkadaşla konuştum, 24’ünde sipariş verdim dedi ve dün gece ürünler montaj aşamasında görünüyordu arkadaşın siparişi için. Ben 25’in de satın aldım fakat daha aynı şekilde siparişiniz alındı hazırlanıyor’da kaldı. Pzt. Tahmini olarak bizim sistemlerimiz de kargolanır mı acaba?

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
bi git ya,

Amazondan ürün aldım diyorsun toplama PC değil

yusuferdogan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Yusuf Erdoğan
Son düzenleme:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
bi git ya,

Böyle bir sefil yorum cevap bile verilmez. Donanım Arşivi 8 yıldır bu işi yapıyor işin de gösterdiği özen ve esktraları ile zaten kendini kanıtlamış bir oluşum bu işte bana akıl vermeye kalkma zorlanırsın dostum.

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun

Ekler

• 20201204_144910.jpg
    20201204_144910.jpg
    197.6 KB · Hit: 70
Son düzenleme:

Weddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Kerem Kaya
24/11'de verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Maalesef sistemi henüz kullanmaya başlayamadım. 02/12'de monitör siparişi de verdim. Haftaya da o ulaşır artık. Sipariş tarihi ile birlikte kargosu ulaşanlar paylaşabilirse takip edebiliriz.
Abdullah'a da bu sistem için teşekkür ediyorum. Genel olarak sistem parçalarının yorumları beni tatmin etti. Muhtemelen sistemi de uzunca bir süre kullanacağım. Kargo ile birlikte hediye olarak kulaklık standı ve bardak yollamışlar.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dostlarım çok boş konuşan olur ama sistem tavsiyelerimde hiçbir zaman "sistem tavsiyesini yaptım paramı aldım işim bitti" tavrında bir insan olmadım. Bugün DA Sistem 4 için itopya'nın verdiği 7 iş günü sözü doldu. En başından beri itopya ile iletişimdeydim ve bugün her şey rayına oturmuş durumda hatta bir çok DA Sistem 4 kargoya verilmeye başlandı bu bizzat genel müdürden aldığım bilgidir. Ama bu beni kesmedi ve DA Sistem 4'ü satın alan ilk 500 kişiye aşağıdaki kulaklık standını da hediye olarak ayarladık. Kampanya döneminde herkes patlıyor diye bahane edip boş vermek içimden gelmez umarım biraz olsun sizi mutlu eder.

Elimden geleni fazlasıyla yapmaya özen gösteriyorum Allah utandırmasın kardeşlerime de hediyesiyle birlikte DA Sistem 4 hayırlı olsun.

İlk 500 kişiye hediye verilecek kulaklık standı: https://www.itopya.com/rampage-rm-h19-holder-kulaklik-standi-2/
Harika bir jest herkes sizden örnek alması dileği ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,493
Üyeler
164,016
Son üye
trmhmt
Top Bottom