- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bi git ya,Toplam 800 tane sattı 5-10 hadi 20 olsun 20 Eleman o bilgisayarları toplayıp, testlerini yapıp, ve daha nicesi diğer yayıncıların çıkmış sistemlerini alıp, veya kendilerinin topladığı internetten PC'leri hazırlayıp kargoluyor. PC ula bu PC 5 Günde gelmez, yasal olarak 30 gün süreleri var sen alırken kimse demiyor 1 haftada gelcek aksine 2 hafta 3 hafta olabilir diyor itopyada indirim vardı bilmem kaç bin kişi monitör,PC aldı onlar kargoya veriliyor sonra yeni siparişler alınıyor, yoğunluk var yoğunluk bir kaç gün bekleyince canınız çıkmıyor adam akıllı otur bekle hangi siteden alırsan al 1-2 hafta arasında gelicek.
Burdan standı iptal edelim diyeceğine,Dostum sipariş numaranı iletir misin standı iptal edelim
Bahsediyor zatenbi git ya,
amazondan ürün aldım 3 günde geldi,
Burdan standı iptal edelim diyeceğine,
Daha hızlı çıkarır mıyız diye onu sor, onun artistliğini yap. Reklam yapması kolay.
Ürünün ne zaman geleceğinden, milletin bekletileceğinden, indirimli olarak ürün alanların kampanya sürelerinin geçeceğinden bahset.
Tebrikler ilk 500 kişi olduğunuz içinde benden rtx 3080 li çatal bıçak setiİlk 500 de ben de varım gerçekten donanımarşiv olarak ne kadar kaliteli iş çıkardığınızı kanıtladınız, paramı biriktirdim ve sadece sizin sistem çıkartmanızı bekledim çıktığı gibi düşünmeden alıp geçtim bu işi sizden daha iyi yapan yok benim gözümde
Alma o zaman alma boş yapıcaksan alma yoğunluktan dolayı gecikebilir deniyor inatla 3 günde geldi diyorsun amazon ile itopyayı karşılaştırıyorsun çok istiyorsan gidip amazondan toplasaydın sistemibi git ya,
Daha hızlı çıkarır mıyız diye onu sor, onun artistliğini yap. Reklam yapması kolay.
Ürünün ne zaman geleceğinden, milletin bekletileceğinden, indirimli olarak ürün alanların kampanya sürelerinin geçeceğinden bahset.
Abdullah abi merhaba, senin referansınla bu sistemi 5000₺’den yanına da monitör ekleyerek satın aldım. Bu gün tam 7. İş günü ama şöyle bir durum aklıma geldi dün forumdan bir arkadaşla konuştum, 24’ünde sipariş verdim dedi ve dün gece ürünler montaj aşamasında görünüyordu arkadaşın siparişi için. Ben 25’in de satın aldım fakat daha aynı şekilde siparişiniz alındı hazırlanıyor’da kaldı. Pzt. Tahmini olarak bizim sistemlerimiz de kargolanır mı acaba?
Amazondan ürün aldım diyorsun toplama PC değilbi git ya,
@Abdullah Hacıgül hüğğğğğ 5000TL'den alan biri olarak ben
Agam bize de bir kıyak yapsın Yılmaz Ağabeyy
Böyle bir sefil yorum cevap bile verilmez. Donanım Arşivi 8 yıldır bu işi yapıyor işin de gösterdiği özen ve esktraları ile zaten kendini kanıtlamış bir oluşum bu işte bana akıl vermeye kalkma zorlanırsın dostum.bi git ya,
Harika bir jest herkes sizden örnek alması dileği ileDostlarım çok boş konuşan olur ama sistem tavsiyelerimde hiçbir zaman "sistem tavsiyesini yaptım paramı aldım işim bitti" tavrında bir insan olmadım. Bugün DA Sistem 4 için itopya'nın verdiği 7 iş günü sözü doldu. En başından beri itopya ile iletişimdeydim ve bugün her şey rayına oturmuş durumda hatta bir çok DA Sistem 4 kargoya verilmeye başlandı bu bizzat genel müdürden aldığım bilgidir. Ama bu beni kesmedi ve DA Sistem 4'ü satın alan ilk 500 kişiye aşağıdaki kulaklık standını da hediye olarak ayarladık. Kampanya döneminde herkes patlıyor diye bahane edip boş vermek içimden gelmez umarım biraz olsun sizi mutlu eder.
Elimden geleni fazlasıyla yapmaya özen gösteriyorum Allah utandırmasın kardeşlerime de hediyesiyle birlikte DA Sistem 4 hayırlı olsun.
İlk 500 kişiye hediye verilecek kulaklık standı: https://www.itopya.com/rampage-rm-h19-holder-kulaklik-standi-2/
Kral adamsın vesselam.