Neler Yeni

Geçişi kolay ve hizmeti iyi bir ISS Önerir misiniz?

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Rıfat Avcı
Altyapım Turk Telekom Fiber 1000 Mbps kadar destekliyor. Abonelik işlemlerimi hiç uğraşmadan kolayca yapabileceğim bir firma önerir misiniz?

Nisanur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Nisa
TurkNet öneririm. Başvuru onayını e-devletten yapabiliyorsunuz 5 dakikada kağıt vs. uğraşmaya gerek kalmıyor.

Kontfire

80+ Silver
Ayni sekilde altyapiya sahibim. Şuan comnet kullaniyorum benim en cok hosuma giden kismi kayit olurken hic bir evrak faxlamasi ile ugrasmadim. Uygulamasindan nfc destekli telefonun varsa kimlik kartini okutuyorsun ve hizli bir sekilde kaydoluyorsun. Sadece bir asamada yanlış hatirlamiyorsam bir formu yazicidan cikartip imzalayip fotosunu uygulamaya yukluyordun. Ama bu olmayabilirde baya zaman oldu geçeli

Fiyatlari diger ISS lerden uygun.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Rıfat Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayni sekilde altyapiya sahibim. Şuan comnet kullaniyorum benim en cok hosuma giden kismi kayit olurken hic bir evrak faxlamasi ile ugrasmadim. Uygulamasindan nfc destekli telefonun varsa kimlik kartini okutuyorsun ve hizli bir sekilde kaydoluyorsun. Sadece bir asamada yanlış hatirlamiyorsam bir formu yazicidan cikartip imzalayip fotosunu uygulamaya yukluyordun. Ama bu olmayabilirde baya zaman oldu geçeli

Fiyatlari diger ISS lerden uygun.
Paket kaybı olayları çok oluyor diyorlar o firma için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TurkNet öneririm. Başvuru onayını e-devletten yapabiliyorsunuz 5 dakikada kağıt vs. uğraşmaya gerek kalmıyor.
TurkNet ile Turk Telekom fiyatları neredeyse aynı. Neden Turk Telekom kullanmayayım?

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
chade
Türk Telekom, Turkcell, Turknet kullandım. Aktif olarak da 2 aydır millenicom kullanıyorum. Kesinlikle en iyisi Turknet. Millenicomu diğer ay iptal edip Turknete geri geçicem. Turknet fıyatı çok yükseltti diye aboneliğimi iptal etmiştim ama 250 tl ye de değermiş onu anladım.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Rıfat Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekom, Turkcell, Turknet kullandım. Aktif olarak da 2 aydır millenicom kullanıyorum. Kesinlikle en iyisi Turknet. Millenicomu diğer ay iptal edip Turknete geri geçicem. Turknet fıyatı çok yükseltti diye aboneliğimi iptal etmiştim ama 250 TL ye de değermiş onu anladım.
Turknet ben de kullanmıştım ama TT ile aynı fiyattalar ve TT Altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar Turk Telekom deneyeceğim gibi.

Kontfire

80+ Silver
Paket kaybı olayları çok oluyor diyorlar o firma için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

TurkNet ile Turk Telekom fiyatları neredeyse aynı. Neden Turk Telekom kullanmayayım?
Paket kaybi ne demek bilmiyorum dostum fakat ben 5-6 aydir kullaniyorum bir sorun olmadi, sorun olursa da uygulamadan yaziyorum ayni gun geri dönüş yapiliyor

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
chade
Turknet ben de kullanmıştım ama TT ile aynı fiyattalar ve TT Altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar Turk Telekom deneyeceğim gibi.
Taahhüt olması korkutuyor beni. Memnun kalmazsan hemen iptal edemiyorsun. Zamanında Türk Telekom kullanırken akşam 8-9 da internet kesilir sabaha kadar gelmezdi. Arayıp sorduğumda hiçbir sorun gözükmüyor diyip kapatırlardı. Tabi sizin altyapınız fiber olduğu için daha kararlı bir internet alabilirsiniz diye düşünüyorum. Çok sorun yaşatmaz gibi.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,083
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Taahhütlü olarak kesinlikle Türk Telekom. Kendi Müşterilerine de öncelik veriyor teknik arızalarda. Kendi altyapısından sağlıyor zaten hizmeti.
TürkNet bölgesel olarak bazı yerlerde iyi. Teknik desteğinin pek iyi olduğunu duymadım. Ayrıca Arızalarda TT ekibi geleceği için pek önem vermeyebilirler.
Eskiden TT kötü bir şirketti internet kopmaları vs. kolay kolay böyle bir durum yaşanmıyor(bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir.)

etnetalw

80+ Bronze
Altyapım Turk Telekom Fiber 1000 Mbps kadar destekliyor. Abonelik işlemlerimi hiç uğraşmadan kolayca yapabileceğim bir firma önerir misiniz?
E-Devlet ile aşırı hızlı genelde gün içinde aktif oluyor bu sistemle mevcut firmanda onay verirse ve kaç kere aynı konuyu açtınız. :) FixNet önerebilirim. Milleni yurtiçi iyi ama cok pahalı ben olsam 200mbps fixnet geçerdim 219.90tl.

etnetalw

80+ Bronze
Türktelekom abonesiyim ve upload sorununu 3 ayda çözdüler. Ping çözümü desen hiç yok. Akşamları hızım düşüyor şehirdeki pop kapasitesi yetersiz. Müşteri hizmetleri hızlı açıyorlar ama çözüm genelde yok. Türktelekom müdürlüğüne gidiyorum ankarayı arıyorlar. :(

GodlyPain

80+ Bronze
Ben 360 TL'ye Kablonet 1000/1000 kullanıyorum taahhütlü. Hizmette en ufak sorun yaşamadım ama taahhüt olayı sıkıntı oldu

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
e-Devlet ile abonelik desteğiyle geçişi kolay ve fiyatına göre hizmeti iyi olan GIBIRNet'i önerebilirim,
Kendim 2 yıldır kullanıyorum merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.

Top Bottom