Paket kaybı olayları çok oluyor diyorlar o firma için.Ayni sekilde altyapiya sahibim. Şuan comnet kullaniyorum benim en cok hosuma giden kismi kayit olurken hic bir evrak faxlamasi ile ugrasmadim. Uygulamasindan nfc destekli telefonun varsa kimlik kartini okutuyorsun ve hizli bir sekilde kaydoluyorsun. Sadece bir asamada yanlış hatirlamiyorsam bir formu yazicidan cikartip imzalayip fotosunu uygulamaya yukluyordun. Ama bu olmayabilirde baya zaman oldu geçeli
Fiyatlari diger ISS lerden uygun.
TurkNet ile Turk Telekom fiyatları neredeyse aynı. Neden Turk Telekom kullanmayayım?TurkNet öneririm. Başvuru onayını e-devletten yapabiliyorsunuz 5 dakikada kağıt vs. uğraşmaya gerek kalmıyor.
Turknet ben de kullanmıştım ama TT ile aynı fiyattalar ve TT Altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar Turk Telekom deneyeceğim gibi.Türk Telekom, Turkcell, Turknet kullandım. Aktif olarak da 2 aydır millenicom kullanıyorum. Kesinlikle en iyisi Turknet. Millenicomu diğer ay iptal edip Turknete geri geçicem. Turknet fıyatı çok yükseltti diye aboneliğimi iptal etmiştim ama 250 TL ye de değermiş onu anladım.
Paket kaybi ne demek bilmiyorum dostum fakat ben 5-6 aydir kullaniyorum bir sorun olmadi, sorun olursa da uygulamadan yaziyorum ayni gun geri dönüş yapiliyorPaket kaybı olayları çok oluyor diyorlar o firma için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TurkNet ile Turk Telekom fiyatları neredeyse aynı. Neden Turk Telekom kullanmayayım?
Taahhüt olması korkutuyor beni. Memnun kalmazsan hemen iptal edemiyorsun. Zamanında Türk Telekom kullanırken akşam 8-9 da internet kesilir sabaha kadar gelmezdi. Arayıp sorduğumda hiçbir sorun gözükmüyor diyip kapatırlardı. Tabi sizin altyapınız fiber olduğu için daha kararlı bir internet alabilirsiniz diye düşünüyorum. Çok sorun yaşatmaz gibi.Turknet ben de kullanmıştım ama TT ile aynı fiyattalar ve TT Altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar Turk Telekom deneyeceğim gibi.
Taahhütlü olarak kesinlikle Türk Telekom. Kendi Müşterilerine de öncelik veriyor teknik arızalarda. Kendi altyapısından sağlıyor zaten hizmeti.Turknet ben de kullanmıştım ama TT ile aynı fiyattalar ve TT Altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar Turk Telekom deneyeceğim gibi.
E-Devlet ile aşırı hızlı genelde gün içinde aktif oluyor bu sistemle mevcut firmanda onay verirse ve kaç kere aynı konuyu açtınız. FixNet önerebilirim. Milleni yurtiçi iyi ama cok pahalı ben olsam 200mbps fixnet geçerdim 219.90tl.Altyapım Turk Telekom Fiber 1000 Mbps kadar destekliyor. Abonelik işlemlerimi hiç uğraşmadan kolayca yapabileceğim bir firma önerir misiniz?
Türktelekom abonesiyim ve upload sorununu 3 ayda çözdüler. Ping çözümü desen hiç yok. Akşamları hızım düşüyor şehirdeki pop kapasitesi yetersiz. Müşteri hizmetleri hızlı açıyorlar ama çözüm genelde yok. Türktelekom müdürlüğüne gidiyorum ankarayı arıyorlar.Turknet ben de kullanmıştım ama TT ile aynı fiyattalar ve TT Altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar Turk Telekom deneyeceğim gibi.