türktelekoma bağlı türknet, millenicom ayarında bir internet sağlayıcısı. şu anda en makul paketlerden birini sunuyor. 110+10 tl 100 mbps fiber internet veriyorlar. 10 tl aylık modem ücretiilk defa duydum o nasıl internet sağlayıcısı
ping sorunları yaşıyor musunuz acaba?Ben 3 aydır kullanıyorum bir sıkıntım olmadı hatta ev taşıdım 2 gün içinde açıldı internetim.
ben türknette 170 tl öfüyorum 36 tl 3 ay boyunca kurulum ücreti verdim sadecetürktelekoma bağlı türknet, millenicom ayarında bir internet sağlayıcısı. şu anda en makul paketlerden birini sunuyor. 110+10 TL 100 mbps fiber internet veriyorlar. 10 TL aylık modem ücreti
Mesaj otomatik birleştirildi:
ping sorunları yaşıyor musunuz acaba?
170 tl bizim için pek makul değil. emsali olmasa mecbur türknete geçerdim ama gıbırnet gibiler aynı şeyleri sunuyor türknetle ve 120 tlben türknette 170 TL öfüyorum 36 TL 3 ay boyunca kurulum ücreti verdim sadece
usta sen bilirsin ama isminde hayır yok gibi 22 yaşındayım ilk defa duydumTürk Telekom ile olan taahhütüm bitiyor, nihayet kurtuluyorum. Altyapımız 100 mbps tt ve tt'ye bağlı öperatörleri destekliyor. Gıbırnet en makulü gözüküyor, diğerleri çok zam yapmış. Gıbırnet kullanan varsa önerir misiniz? Teknik destek ve ping olarak çok sıkıntı yaşar mıyım?
Gıbırnet 100 mbps fiber tarife 120₺
Sabit paket kaybı, birkaç saniyede çıkıp duran ping. Ve her akşam belli saatler internet kesintisi. Bu üç durumu hepimiz yaşadık.ne gibi sorunlar yaşadınız. genel olarak olumlu gibi yorumlar
Aynı port, aynı düzen, modem yüksek ping, görüldü atan müşteri hizmetleri, kötü site arayüzü, kopmalar vs.memnun kalmamışsınız, ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz acaba?
tersine diğer sitelere kıyasla sitelerini ve müşteri hizmetlerini beğendim. çoğu sitede bilgi edinmek için aramam gerekirken gıbırnetin sitesinden mesaj yoluyla anında iletişime geçiyorlar. yeni müşteri için bu kadar ilgilenmeleri normal tabi ama yine de diğerlerine kıyasla bir artı oldu benim içinAynı port, aynı düzen, modem yüksek ping, görüldü atan müşteri hizmetleri, kötü site arayüzü, kopmalar vs.