Neler Yeni

Gıbırnet'i önerir misiniz?

Arsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa YİĞİT
Ben 3 aydır kullanıyorum bir sıkıntım olmadı hatta ev taşıdım 2 gün içinde açıldı internetim.

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
ilk defa duydum o nasıl internet sağlayıcısı
türktelekoma bağlı türknet, millenicom ayarında bir internet sağlayıcısı. şu anda en makul paketlerden birini sunuyor. 110+10 tl 100 mbps fiber internet veriyorlar. 10 tl aylık modem ücreti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 3 aydır kullanıyorum bir sıkıntım olmadı hatta ev taşıdım 2 gün içinde açıldı internetim.
ping sorunları yaşıyor musunuz acaba?

Cihangir

80+ Gold
türktelekoma bağlı türknet, millenicom ayarında bir internet sağlayıcısı. şu anda en makul paketlerden birini sunuyor. 110+10 TL 100 mbps fiber internet veriyorlar. 10 TL aylık modem ücreti
Mesaj otomatik birleştirildi:

ping sorunları yaşıyor musunuz acaba?
ben türknette 170 tl öfüyorum 36 tl 3 ay boyunca kurulum ücreti verdim sadece

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
ben türknette 170 TL öfüyorum 36 TL 3 ay boyunca kurulum ücreti verdim sadece
170 tl bizim için pek makul değil. emsali olmasa mecbur türknete geçerdim ama gıbırnet gibiler aynı şeyleri sunuyor türknetle ve 120 tl

Arsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mustafa YİĞİT
Ping sorunu hiç yaşamadım ve şuan csgo'da 40 50 arası değişiyor. Tabi senin altyapına da bağlı bu durum belki sen de kötü olabilir bilemem.

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Türk Telekom ile olan taahhütüm bitiyor, nihayet kurtuluyorum. Altyapımız 100 mbps tt ve tt'ye bağlı öperatörleri destekliyor. Gıbırnet en makulü gözüküyor, diğerleri çok zam yapmış. Gıbırnet kullanan varsa önerir misiniz? Teknik destek ve ping olarak çok sıkıntı yaşar mıyım?

Gıbırnet 100 mbps fiber tarife 120₺
usta sen bilirsin ama isminde hayır yok gibi 22 yaşındayım ilk defa duydum

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Aynı port, aynı düzen, modem yüksek ping, görüldü atan müşteri hizmetleri, kötü site arayüzü, kopmalar vs.
tersine diğer sitelere kıyasla sitelerini ve müşteri hizmetlerini beğendim. çoğu sitede bilgi edinmek için aramam gerekirken gıbırnetin sitesinden mesaj yoluyla anında iletişime geçiyorlar. yeni müşteri için bu kadar ilgilenmeleri normal tabi ama yine de diğerlerine kıyasla bir artı oldu benim için

ayrıca hangi model modem veriyorlar, standart tt fiber modemden çok mu kötü acaba?

Top Bottom