Vaio laptop kullanıyorum ve içinde Nvidia Geforce 410M var. Açılırken bazen mavi ekran ile nvlddmkm.sys hatası alıyorum. Nasıl sürücüleri güncelleyebilirim.
Vaio laptop kullanıyorum ve içinde Nvidia Geforce 410M var. Açılırken bazen mavi ekran ile nvlddmkm.sys hatası alıyorum. Nasıl sürücüleri güncelleyebilirim.
w10 falan kullanıyorsan en günceli yüklüdür zaten. Ramlerden veya HDD kaynaklı alıyor olabilirsin o hatayı.Vaio laptop kullanıyorum ve içinde Nvidia Geforce 410M var. Açılırken bazen mavi ekran ile nvlddmkm.sys hatası alıyorum. Nasıl sürücüleri güncelleyebilirim.
SSD kullanıyorum bide temizlik yapmadım fazlaca uzun bir süre ondan kaynaklı olabilir mi?w10 falan kullanıyorsan en günceli yüklüdür zaten. Ramlerden veya HDD kaynaklı alıyor olabilirsin o hatayı.
Olabilir. Ramlerden kaynaklı da olabilir yüksek ihtimal.Windows updatede bazı güncellemeler gelmişti driver yapınca mavi ekran sistem geri yükleme falan yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SSD kullanıyorum bide temizlik yapmadım fazlaca uzun bir süre ondan kaynaklı olabilir mi?
Mavi ekran almak dışında bir sorun olmaz.Böyle kullanmaya devam etsem sorun olur mu uzun sürede? 6 aydır falan alıyorum çünkü bu hatayı (Aynı zamanda güncelleme yaparken)