steam veya epic gamesten oyunu kütüphanenize eklemeniz yani almanız gerekiyor bedava bile olsa.Tamam ama warzone zaten normalde bedava olan bir oyun
Şuan Steam kütüphanemde bulunuyor oynamışlığım da vardır. Ama geforce uygulamasında gözükmüyorsteam veya epic gamesten oyunu kütüphanenize eklemeniz yani almanız gerekiyor bedava bile olsa.
geforce now da steam hesabınızı senkronize ettiniz mi?Şuan Steam kütüphanemde bulunuyor oynamışlığım da vardır. Ama geforce uygulamasında gözükmüyor
şuanda oyun geforce now da yok . eklendiği zaman sıkıntılar olmuştu belli ki hala çözememişler. o yüzden kaldırmışlar uygulamadanGeforce now üyelik satın alacağım. Google dan siteye girince Call of duty görünüyor. Uygulamaya giriş yaptığım zaman görünmüyor. Bu arada oyun bende yok. Ücretsiz warzone oynamak istiyordum eğer oluyorsa
Evet ettim.geforce now da steam hesabınızı senkronize ettiniz mi?
Peki oyunu satın aldığım takdirde oynayabilecek miyim? Daha önce denediniz miSadece Warzone olarak GeForce Now'da oyun bulunmuyor. CoD'u GeForce Now üzerinden oynamak istiyorsanız, mecbur ana oyunu da satın almak durumundasınız. Ancak o şekilde GeForce Now üzerinden oynayabilirsiniz. Warzone artık eskisi gibi ayrı bir ana oyun olarak görünmüyor. Activision, CoD oyunlarını tek bir servis haline getirdi. Yani tek bir servis üzerinden MWII, MWIII ve Warzone'a bağlanıp, oyunları o şekilde oynuyorsunuz. Activision'un yediği naneden kaynaklı yani.
Ben GeForce Now ile oyun oynamıyorum ancak oyunu satın alıp senkronize ettikten sonra hem normal multiplayeri hem de Warzone'u oynayabilirsiniz.Evet ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki oyunu satın aldığım takdirde oynayabilecek miyim? Daha önce denediniz mi
Deneyin, olmazsa iade edersiniz zaten direk.Evet ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki oyunu satın aldığım takdirde oynayabilecek miyim? Daha önce denediniz mi
GeForce NOW'a eklendi ama geri kaldırıldı. TR'de yok ama EU'da var. Turkcell yine bir boktan hizmete daha imza attı. Kaldı ki GeForce NOW'dan oynasan bile oto ban atıyor ActivisionGeforce now üyelik satın alacağım. Google dan siteye girince Call of duty görünüyor. Uygulamaya giriş yaptığım zaman görünmüyor. Bu arada oyun bende yok. Ücretsiz warzone oynamak istiyordum eğer oluyorsa
Çok saçma bir şey o zaman neden oto ban atıyor kiGeForce NOW'a eklendi ama geri kaldırıldı. TR'de yok ama EU'da var. Turkcell yine bir boktan hizmete daha imza attı. Kaldı ki GeForce NOW'dan oynasan bile oto ban atıyor Activision