Aziz G.
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 149
- İsim
- Aziz
- azizgunes07
Arkadaşlar hepinize merhaba yaklaşık 2 hafta önce kadar bir hazır sistem pc aldım.
Win 10 vs. herşeyini kurdum ve sorunsuzdu.
İlk zamanlar geforce experience kurdum açılıyordu diye hatırlıyorum.
Ama sonraki zamanlar sürekli ekteki hatayı alır oldum.
Arkadaşlar ne kadar çözüm var ise denedim olmuyor. İnternette gördüğüm herşeyi yaptım sanırsam.
Arkadaşlar lütfen bu hatayı alıp 0x001 ve 0x003 yapabilen onarabilen arkadaşlar ne olursunuz çözüm paylaşın allah rızası için
Bununla neredeyse 5 6 gündür uğraştım olmuyor.
Siliyorum ,yüklüyorum yok! Canıma tak etti ne olursunuz çözümü bilen birisi yardımcı olsun.
(Sildim , yükledim, temiz kurulum (sürücü), bölge değiştirdim ingilizce amerika , hizmetler otomatik yerel hesap erişim açık, hizmetlerde nvıdıa telemetry container yok bu çok dikkatimi çekti çözüm bulamadım.)
Çözüm yazan arkadaşa çok minnettar kalırım.
Yorum atan ve yardım edenlerden allah razı olsun
Win 10 vs. herşeyini kurdum ve sorunsuzdu.
İlk zamanlar geforce experience kurdum açılıyordu diye hatırlıyorum.
Ama sonraki zamanlar sürekli ekteki hatayı alır oldum.
Arkadaşlar ne kadar çözüm var ise denedim olmuyor. İnternette gördüğüm herşeyi yaptım sanırsam.
Arkadaşlar lütfen bu hatayı alıp 0x001 ve 0x003 yapabilen onarabilen arkadaşlar ne olursunuz çözüm paylaşın allah rızası için
Bununla neredeyse 5 6 gündür uğraştım olmuyor.
Siliyorum ,yüklüyorum yok! Canıma tak etti ne olursunuz çözümü bilen birisi yardımcı olsun.
(Sildim , yükledim, temiz kurulum (sürücü), bölge değiştirdim ingilizce amerika , hizmetler otomatik yerel hesap erişim açık, hizmetlerde nvıdıa telemetry container yok bu çok dikkatimi çekti çözüm bulamadım.)
Çözüm yazan arkadaşa çok minnettar kalırım.
Yorum atan ve yardım edenlerden allah razı olsun
Ekler
Son düzenleme: