Neler Yeni

Yardım Geforce experience açılmama sorunu

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
evt hocam cpu yu seçtim şimdi açmayı deniyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

evt hocam cpu yu seçtim şimdi açmayı deniyorum...
hocam maalesef ki yine aynı hata birde ekran kartını mı denesem sizce

hocam 2 seçeneğide denedim ve kadettim geforce experince açtim ve yine aynı hatayı aldım.Benim ne yapmam gerekiyor geforce now daha ne istiyor çok anlamsız başka önerileriniz var mı acaba

Başka çözümü olan yazabilir mi lütfen yükseltmede maxa ulaştım. Maalesef hala bir çözümüm yok. Lütfen

Son düzenleme:

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
yapamadıysan bir konu açtım yakın zamanda onu atabilirim chromeden kullanabilirsin
Arkadaşlar hepinize merhaba yaklaşık 2 hafta önce kadar bir hazır sistem PC aldım.
Win 10 vs. herşeyini kurdum ve sorunsuzdu.
İlk zamanlar geforce now kurdum açılıyordu diye hatırlıyorum.
Ama sonraki zamanlar sürekli ekteki hatayı alır oldum.
Arkadaşlar ne kadar çözüm var ise denedim olmuyor. İnternette gördüğüm herşeyi yaptım sanırsam.
Arkadaşlar lütfen bu hatayı alıp 0x001 ve 0x003 yapabilen onarabilen arkadaşlar ne olursunuz çözüm paylaşın allah rızası için
Bununla neredeyse 5 6 gündür uğraştım olmuyor.
Siliyorum ,yüklüyorum yok! Canıma tak etti ne olursunuz çözümü bilen birisi yardımcı olsun.
(Sildim , yükledim, temiz kurulum (sürücü), bölge değiştirdim ingilizce amerika , hizmetler otomatik yerel hesap erişim açık, hizmetlerde nvıdıa telemetry container yok bu çok dikkatimi çekti çözüm bulamadım.)
Çözüm yazan arkadaşa çok minnettar kalırım.
Yorum atan ve yardım edenlerden allah razı olsun :)

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Son düzenleme:

UcanKedi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Suleyman
Arkadaşlar hepinize merhaba yaklaşık 2 hafta önce kadar bir hazır sistem pc aldım.
İlk zamanlar geforce experience kurdum açılıyordu diye hatırlıyorum.
Arkadaşlar ne kadar çözüm var ise denedim olmuyor. İnternette gördüğüm herşeyi yaptım sanırsam.
Arkadaşlar lütfen bu hatayı alıp 0x001 ve 0x003 yapabilen onarabilen arkadaşlar ne olursunuz çözüm paylaşın allah rızası için
Siliyorum ,yüklüyorum yok! Canıma tak etti ne olursunuz çözümü bilen birisi yardımcı olsun.
(Sildim , yükledim, temiz kurulum (sürücü), bölge değiştirdim ingilizce amerika , hizmetler otomatik yerel hesap erişim açık, hizmetlerde nvıdıa telemetry container yok bu çok dikkatimi çekti çözüm bulamadım.)
Görev yöneticisine gir başlangıç kısmına gir sonra geforce yazan hepsine sağ tıkla ve sanırım etkinleştir gibi bir şey çıkacak ona tıkla

Arkadaşlar hepinize merhaba yaklaşık 2 hafta önce kadar bir hazır sistem pc aldım.
İlk zamanlar geforce experience kurdum açılıyordu diye hatırlıyorum.
Eğer haka yapamadıysanız

Top Bottom