ryzen 5 4600h gtx 1650ti 16gb 3200 mhz sistemli laptop bilgisayarımın geforce experienceden güncelleme yapmadan önce 170 fps alıyordum . Güncelleme sonrası 90 ve 100 fps arası gidip geliyor . yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ,
Geforce Experience oyunun grafik ayarlarını optimize ediyor. Aslında daha düşük fps almıyorsun. Oyunun grafiklerini artırmıştır.ryzen 5 4600h gtx 1650ti 16gb 3200 mhz sistemli laptop bilgisayarımın geforce experienceden güncelleme yapmadan önce 170 fps alıyordum . Güncelleme sonrası 90 ve 100 fps arası gidip geliyor . yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ,
Yok dostum ultrada zaten 170 fps alıyodum optimize etme kısmınıdemiyorum driver güncellemeden bahsediyorum .Geforce Experience oyunun grafik ayarlarını optimize ediyor. Aslında daha düşük fps almıyorsun. Oyunun grafiklerini artırmıştır.
Haa ben optimizeden dolayı sandım. Başka bir fikrim yok pardon.Yok dostum ultrada zaten 170 fps alıyodum optimize etme kısmınıdemiyorum driver güncellemeden bahsediyorum .
saol yardımcı olduğun için , bunu öğrenmeye çalışıyordum bende .Bende geforce experience ile oyuna girince drop yiyiyordum pek beğenmiyorum uygulamayı