Neler Yeni

Geforce experience hile gizleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
İrfan Yazıcı
Beyler ben oynadığım oyunda hile kullanıyorum video kaydı alacağım geforce experince de hile gizleme varmış ayarları bilen var mı yada hile gizleyen başka kayıt programları var mı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,367
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gördüğüm garip isteklerde tepeye oynar, ayrıca burada linçlenirsin ben önden uyarayım :)

BeKo'O

80+ Silver
Hangi oyun?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Offline oyunlarda hile yapanlar saygım sonsuz eğlenmek için girersin sıkılmamak için kolaylaştırırsın.
Ama bir oyunda hele ki Online ise ve yaptığın iş karşı tarafı zora sokuyorsa bende böle düzene sokarım deyip Ailevi değerlerine sövebilir benden demesi.
Misal ben Cs de karşıma gelen hilelere serenatlar yazarım aile fertlerine özellikle anne ve bacılarına.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Kanka mecbur bırakıyorlar valla bak yayıncılar bile hile kullanıyor bende yapacağım var mı bilgisi olan
Yok kardeşim. Bu konuda sana yardım edecek biri olduğunu düşünmüyorum. Etik değil.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Offline oyunlarda hile yapanlar saygım sonsuz eğlenmek için girersin sıkılmamak için kolaylaştırırsın.
Ama bir oyunda hele ki Online ise ve yaptığın iş karşı tarafı zora sokuyorsa bende böle düzene sokarım deyip Ailevi değerlerine sövebilir benden demesi.
Misal ben Cs de karşıma gelen hilelere serenatlar yazarım aile fertlerine özellikle anne ve bacılarına.
Nedense cs go oynarken bir benim karşıma hile gelmedi.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Oyundaki Hilelerin Toplamının %70i Legendary Eagle Master - Suprem - Global ranklarında bulunuyor.
ondan olabilir. daha ben düşüklerde geziyorum. oynamaya vakit yok ki anacım. nasıl hile yapıyorlar ki? source motorunun açıkları çok onu biliyorum ama vac koruması yok mu?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Beyler ben oynadığım oyunda hile kullanıyorum video kaydı alacağım geforce experince de hile gizleme varmış ayarları bilen var mı yada hile gizleyen başka kayıt programları var mı
Yani... Biraz garip bir istek. Forumda bu konu altına kimsenin bir çözüm sunacağını sanmıyorum çünkü bu forum hileyi desteklemiyor. Ha, yazan olursa da onu bilemem ama hile kesinlikle etik değil ve kullanan kişilere de açıkçası saygım yok. Eğlenmek için girdiğin bir oyunda karşı taraf hile yapınca tüm zevkin alt üst oluyor. Mesela kaç aydır Battlefront II oynayamıyor oyuncular çünkü bir tane hileci gelmiş oyunu bozmuş, hiçbir server'da ne kill alınıyor ne de ölünüyor... Senin yaptığın hilenin de insanları zora sokmaktan başka bir etkisi yok. Anca kendini kandırırsın "ben oynuyorum bee" diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,406
Üyeler
164,836
Son üye
ayaznf