G Ghost___ 80+ Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Okan İlgilendiği Kategoriler Bilgisayar 28 Mart 2023 #1 Anında yeniden oynatmayla kayıt alıyorum aldı gibi gözüküyor . Sağ üste kaydedildi diyor ama kaydetmiyor çözemedim bi
Anında yeniden oynatmayla kayıt alıyorum aldı gibi gözüküyor . Sağ üste kaydedildi diyor ama kaydetmiyor çözemedim bi
MrBonapart 80+ Silver Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2,421 Dahası Reaksiyon skoru 1,378 İsim Oğuzhan Steam https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/ Discord Bonapart#5796 28 Mart 2023 #2 Ghost___ yazmış: Anında yeniden oynatmayla kayıt alıyorum aldı gibi gözüküyor . Sağ üste kaydedildi diyor ama kaydetmiyor çözemedim bi Devamı için tıklayın... Kaydetme klasörünü kontrol ettiğinize emin misiniz?
Ghost___ yazmış: Anında yeniden oynatmayla kayıt alıyorum aldı gibi gözüküyor . Sağ üste kaydedildi diyor ama kaydetmiyor çözemedim bi Devamı için tıklayın... Kaydetme klasörünü kontrol ettiğinize emin misiniz?
G Ghost___ 80+ Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Okan İlgilendiği Kategoriler Bilgisayar 29 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 MrBonapart yazmış: Kaydetme klasörünü kontrol ettiğinize emin misiniz? Devamı için tıklayın... Eminim
MrBonapart yazmış: Kaydetme klasörünü kontrol ettiğinize emin misiniz? Devamı için tıklayın... Eminim