GeForce Experince özel kurulum

dyexer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Yeni güncelleme gelmiş karşıma özel kurulum ve hızlı kurulum seçtim özel kutulumu seçtim sonra karşıma hızlı kurulum çıkıp indirdim özel kurulum ve hızlı kurulum arasında ne fark var?

özel kurulumda temiz kurulum, ses sürücüsü, geforce exprience sürücü vs seçenekleri opsiyonel olarak seçip yükleme yapabiliyorsun.özel kurulumda eski driver ın üstüne yazarak yapıyor doğrudan.kullandığın sürümde bi sorun yaşamıyorsan hızlı kurulum seçip güncelleyebilirsin.

özel kurulumda temiz kurulum, ses sürücüsü, geforce exprience sürücü vs seçenekleri opsiyonel olarak seçip yükleme yapabiliyorsun.özel kurulumda eski driver ın üstüne yazarak yapıyor doğrudan.kullandığın sürümde bi sorun yaşamıyorsan hızlı kurulum seçip güncelleyebilirsin.
hocam ordan özel kurulumu seçmiştim yapmasamıydım öyle performans farkı varmı aralarında?

özel kurulum seçtiğinizde yeni bi pencere açılması gerekiyor kurulum aşamalarının olduğu orda hiçbirşeyi değiştirmeden ileri ileri derseniz bi sorun yaşamazsınız

özel kurulum seçtiğinizde yeni bi pencere açılması gerekiyor kurulum aşamalarının olduğu orda hiçbirşeyi değiştirmeden ileri ileri derseniz bi sorun yaşamazsınız
hiçbirşeye ellemedim hocam sadece geçtim öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,129
Üyeler
187,628
Son üye
sametyuzer
Geri