❌İndirim Bitti! Geforce NOW 1 Aylık 132,99₺

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
8,098
https://etail.com.tr/geforce-now-game-plus-1-aylik

Site güvenilir daha önceden Dead Cells ve Farming Simulator 19 satın aldım sorunsuz

eTailNow kodu ile 7tl daha indirimle 132,99 oluyor
UYARI: Önceki siparişlerim PayTR ileydi anında geliyordu kodlar bu sefer diğerinden aldım sipariş 8-9 saatte geldi
@Halsiz

Son düzenleme:
35 TL idi lan bu şey...

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hem sıra bekleme muhabbeti var hem de aylık 200 saat sınırı olacakmış herhalde öyle bir şey görmüştüm forumda.
Gameplustan alıp kazıklanıp kullanamayacağınza VPN ile Globalden alıp Avrupa sunucularında kullanın daha iyi.

• Beğen
Hem sıra bekleme muhabbeti var hem de aylık 200 saat sınırı olacakmış herhalde öyle bir şey görmüştüm forumda.
Gameplustan alıp kazıklanıp kullanamayacağınza VPN ile Globalden alıp Avrupa sunucularında kullanın daha iyi.
200 saat sınırı protesto edildi gibi bir şey oldu. Can Sungur da iletince kalktı. 100 gibi vs sıra görünüyor akşamları ama 5dk bile sürmüyor. Atlıyor hemen

200 saat sınırı protesto edildi gibi bir şey oldu. Can Sungur da iletince kalktı. 100 gibi vs sıra görünüyor akşamları ama 5dk bile sürmüyor. Atlıyor hemen
6 saat oturum süresi diyor? 6 saat oynadıktan sonra kapanacak mı bu?

1680432143353.png

• Beğen
6 saat oturum süresi diyor? 6 saat oynadıktan sonra kapanacak mı bu?

Alıntıyı görüntüle
Hayır, şöyle oluyor:
Diyelim ki Battlefield 1 girdin aralıksız 6 saat oynadın 6 saat sonra sadece çık gir yapman gerekiyor. Yani herhangi bir sınır yok. Süperzekalar aylık 200 saat sınırı getirecekti şikayetlerden ve abonelik iptallerinden dolayı 200 saat kalktı.

https://etail.com.tr/geforce-now-game-plus-1-aylik

Site güvenilir daha önceden Dead Cells ve Farming Simulator 19 satın aldım sorunsuz

eTailNow kodu ile 7tl daha indirim
UYARI: Önceki siparişlerim PayTR ileydi anında geliyordu kodlar bu sefer diğerinden aldım sipariş 8-9 saatte geldi
@Halsiz
Site güvenilir şirket ankarada hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır, şöyle oluyor:
Diyelim ki Battlefield 1 girdin aralıksız 6 saat oynadın 6 saat sonra sadece çık gir yapman gerekiyor. Yani herhangi bir sınır yok. Süperzekalar aylık 200 saat sınırı getirecekti şikayetlerden ve abonelik iptallerinden dolayı 200 saat kalktı.
Süre sınırının gelme sebebi Türkiyeye özel,çünkü toksitler o kadar gereksiz işler yapmış ki şaşırmadım yine türkiye kuşağı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Yok ya çok pahallı.

• Beğen
Site güvenilir şirket ankarada hatta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süre sınırının gelme sebebi Türkiyeye özel,çünkü toksitler o kadar gereksiz işler yapmış ki şaşırmadım yine türkiye kuşağı.
Türkiye kuşağı demen yanlış bir nevi ticaret bu. Bizi bu duruma düşürenlere laf etmen gerekirken yanlış tarafa laf ediyorsun

• Beğen
Onca yaşanan şeyden sonra buna bu parayı veriyor musunuz cidden.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,098,485
Üyeler
174,734
Son üye
buraakcavdar