Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Bende deYa hâlâ alamadım şimdi de para yok
Bende diycektim indirim olurse beni etiketleyin diye off 230 tl 3 aylık ehh yani... aslında 6 aylık 400 tl olsa alıcam direk ama puffff
Bende de
Bende diycektim indirim olurse beni etiketleyin diye off 230 TL 3 aylık ehh yani... aslında 6 aylık 400 TL olsa alıcam direk ama puffff
Daha indirim gelirmi gelmiycekse bunu alıcam mecbur artık yeter gari alam..
Zamlanıyor konusunu açtımBende de
Bende diycektim indirim olurse beni etiketleyin diye off 230 TL 3 aylık ehh yani... aslında 6 aylık 400 TL olsa alıcam direk ama puffff
Daha indirim gelirmi gelmiycekse bunu alıcam mecbur artık yeter gari alam..
Nasıl aldın
Kanka 2 günlük indirime girdi enis kirazoğlunu instada takip ediyordum storyde gördüm 1 aylık almıştım deniyordum baktım aylık 55tlye geliyor 1 yıl içinde sistemde yenilemeyi düşünüyorum derken dedim alayım beni yeni sisteme kadar götürür.Zamlanıyor konusunu açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl aldın
Almıycam o zmn beklemeye devam ediyorum... uff yoksa alsam mıKanka 2 günlük indirime girdi enis kirazoğlunu instada takip ediyordum storyde gördüm 1 aylık almıştım deniyordum baktım aylık 55tlye geliyor 1 yıl içinde sistemde yenilemeyi düşünüyorum derken dedim alayım beni yeni sisteme kadar götürür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçen ay bu günlerde veya 13.11 felan aylarda oldu
Neden olmuş bakın 2 3 ayda böyle oluyorsa indirim bekleyin.,
Kanka dediğim gibi git geçen ay neden girmiş araştır 2 ayda bir giriyorsa alırsın inan bana denk geldi.Almıycam o zmn beklemeye devam ediyorum... uff yoksa alsam mı![]()