❌İndirim Bitti! GeForce NOW Premium 100TL

anladım taşındığım için 140 dowloand 20 uploadlık internetimi de geride bıraktım taşındığım alt yapı rezalet 25-30 arası dowloand 2-3 upload alıyorum oynanmaz sanırım
Ben şu an 75,7-8 kullanıyorum. Önceden 24 ve 35kullandım sıkıntısızca oynatıyordu. Ki ben hiçbir zaman kabloyla bağlanmadım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben şu an 75,7-8 kullanıyorum. Önceden 24 ve 35kullandım sıkıntısızca oynatıyordu. Ki ben hiçbir zaman kabloyla bağlanmadım
hocam ücretsiz olan paketinde deneyimledim bf5 açtım online modda çok azda olsa ara ara takılma yaşadım ama onun dışında rahat ve keyifli geçti sanırım 6 aylık paketi alacağım 480tlye bu arada sizin dediğiniz indirim sanırım size özel çünkü bana çıkmadı 120 tl idi

• Beğen
hocam ücretsiz olan paketinde deneyimledim bf5 açtım online modda çok azda olsa ara ara takılma yaşadım ama onun dışında rahat ve keyifli geçti sanırım 6 aylık paketi alacağım 480tlye bu arada sizin dediğiniz indirim sanırım size özel çünkü bana çıkmadı 120 TL idi
Takılma ayarını geforce now uygulamasından ayarla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendin ayar yap test et hep

Takılma ayarını geforce now uygulamasından ayarla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendin ayar yap test et hep
nasıl yapabilirim bide uygulamadan test ettiğimde paket kaybı kırmızı yanıyor anlamadım tam olarak o meseleyi

• Beğen
nasıl yapabilirim bide uygulamadan test ettiğimde paket kaybı kırmızı yanıyor anlamadım tam olarak o meseleyi
Uygulamanın sol üstündeydi sanırım ayarlar olmalı oradan mbps hızını ayarlayarak dene

Almayı düşünüyorum da yılbaşında daha büyük indirime girme ihtimali var mı?

• Beğen
Tekrar indirimde

Geri