❌İndirim Bitti! GeForce NOW 2 Aylık 340₺

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,016
Yeni bir üyelik gelmiş 1+1 ay 340 lira.
Aylık 170 lira.
Son gün 29 Ocak 23.59

UYARI: Otomatik ödeme yapılmaması için alınca hemen iptal ederdik ama bunu 30 gün geçtikten sonra iptal edin yoksa 1+1ay olmaz.

Yeni bir üyelik gelmiş 1+1 ay 340 lira.
Aylık 170 lira.
Son gün 29 Ocak 23.59

UYARI: Otomatik ödeme yapılmaması için alınca hemen iptal ederdik ama bunu 30 gün geçtikten sonra iptal edin yoksa 1+1ay olmaz.
Zorunda olmadıkça almayın. Gtx 1060 ekran kartı var. Bazı oyunlarda kasıyor. Sen zaten biliyorsun. Konuyu görecek arkadaşlar için yazıyorum

Zorunda olmadıkça almayın. Gtx 1060 ekran kartı var. Bazı oyunlarda kasıyor. Sen zaten biliyorsun. Konuyu görecek arkadaşlar için yazıyorum
Premium üyelere yok, yanlış bilgilendirme olmuş. Şans eseri denk gelse dahi %1 ihtimal.

Premium üyelere yok, yanlış bilgilendirme olmuş. Şans eseri denk gelse dahi %1 ihtimal.
Usta bunda çok gecikme var 1060 ı boşver 1050ti olsun ama oyun gecikmesin.
Mouse u çeviriyorsun 2 saat sonra dönüyor

Premium üyelere var. Ve %1 den çok daha fazla. Belirli oyunlarda onu veriyor. Ben bu servisi yıllardır kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usta bunda çok gecikme var 1060 ı boşver 1050ti olsun ama oyun gecikmesin.
Mouse u çeviriyorsun 2 saat sonra dönüyor
İnternetin iyiyse çok gecikme olmaz. Ama rekabetçi oyunlarda etkisi oluyor. Ayrıca 1060 olması sıkıntılı. Oyunlarda kasıyor

Premium üyelere var. Ve %1 den çok daha fazla. Belirli oyunlarda onu veriyor. Ben bu servisi yıllardır kullanıyorum.

İnternetin iyiyse çok gecikme olmaz. Ama rekabetçi oyunlarda etkisi oluyor. Ayrıca 1060 olması sıkıntılı. Oyunlarda kasıyor
Free üyelikte uzun süre r6 oynadım üniversitede eğlencesine. Bir kere bile 1060 gelmedi ki 1060 r6 için çok yeterli olmasına rağmen. Gecikme konusuna bir şey diyemem çünkü ben usta değilim bu konularda ama benim zevkimi baltalayan bir şey olmadı

Free üyelikte uzun süre r6 oynadım üniversitede eğlencesine. Bir kere bile 1060 gelmedi ki 1060 r6 için çok yeterli olmasına rağmen. Gecikme konusuna bir şey diyemem çünkü ben usta değilim bu konularda ama benim zevkimi baltalayan bir şey olmadı
1060 dota vs cs de sürekli geliyor. Oyuna göre ekran kartı veriyor. Ve bazen kasmalar oluyor

HDD kullanıyorlar artık. Dün 10 defa falan Dying Light 2 girmeye çalıştım anca girdim HDD kullandıkları için sesler, görüntüler çok geç geliyor. 40 dakika çerez yedim anca düzelmişti ama hızlı geçiş yapınca yine aynısı oluyor.

2,5 yıldır premium kullanıyorum. Karşılaştırma için EU da kullandım yanlış bilgi değil. Basic de kullandım.

O internetinle alakalı diye biliyorum
Fotoğraf çekimi ekran donuyor internet ile alakalı değil. 24mbps kullanırken bile sorun yoktu şu an 100 mbps.

En basit örneği aynı sistem özelliklerine sahip ETS2 ile ATS. ETS2 mis gibi 2080 ile çalışırken ATS 1060 ile çalışıyor. Güzelim oyunu oynayamıyorum.

Bazen Gears 5'e bile 1060 geliyordu oyun 30fpa bile görmüyor.

1060 dota vs cs de sürekli geliyor. Oyuna göre ekran kartı veriyor. Ve bazen kasmalar oluyor
CS2 çıktığından beri tek tük 2080 görüyorum ama normalden daha düşük FPS alıyorum nedense. Bazı oyunlarda böyle aldatmacalar oluyor. Kimi oyun TR Central'da çalışıyor kimi oyun West'te. Dying Light 2 için West seçiyorum oyun girince kafasına göre TR Central geçebiliyor. TR Central seçince de tam tersi oluyor oyun hiç açılmıyor. CS'de de aynı olay var.

Yurtdışın da ayarları kaydetme özelliği var 4080 kartına sahip 4k ve 120 fps desteği veriyor grafikler daha iyi Türkiye de bunların hiçbiri özellikler yok

HDD kullanıyorlar artık. Dün 10 defa falan Dying Light 2 girmeye çalıştım anca girdim HDD kullandıkları için sesler, görüntüler çok geç geliyor. 40 dakika çerez yedim anca düzelmişti ama hızlı geçiş yapınca yine aynısı oluyor.

2,5 yıldır premium kullanıyorum. Karşılaştırma için EU da kullandım yanlış bilgi değil. Basic de kullandım.

Fotoğraf çekimi ekran donuyor internet ile alakalı değil. 24mbps kullanırken bile sorun yoktu şu an 100 mbps.
Aynen , yükleme süreleri çok uzun. Eskiden böyle değildi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii