Neler Yeni

🔥İndirim Geforce Now 4080 li paketler satışa açıldı !!! %10 ekstra indirimli

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
İsmail Ataberk Kontaş
İngiliz Jack 4080'e aylık 880TL ödüyor kardeşim nerde aynı fiyat? Sadece iki saniye attığım SS'e bakıp 20 sterlini türk lirasına çevir bu kadar basit.
Ya kardeşim yeni fiyatlandırma bu nesini anlamak istemiyorsun 2 ay önceye kadar ultimate paketler 9.99'du ki toplu alımda /15 indirimi zaten uygulanıyordu. Zaman algısı mevcut mu hocam sizde ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size ben anlatamıyorum hocam bence siz pek idrak etmek istemiyorsunuz. Ben 1.5 senedir bize yaptıkları bu ikili ayrımcılık diyorum siz bana kalkıp 2 ay önce gelen fiyat listesini atıp sterlini paraya çevir diyorsunuz 😄

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Efta
İngiliz Jack 4080'e aylık 880TL ödüyor kardeşim nerde aynı fiyat? Sadece iki saniye attığım SS'e bakıp 20 sterlini türk lirasına çevir bu kadar basit.
Dövizci misin a? Adamlar iki gün önce 10 birime alıyordu şimdi 20 birime alıyor. Sende 480 birim verip geforce now yalamaya devam et. Normalde o fiyatada vermezlerde. Alıcı yok ki? Her ay indirimde nedense ;)

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Dövizci misin a? Adamlar iki gün önce 10 birime alıyordu şimdi 20 birime alıyor. Sende 480 birim verip geforce now yalamaya devam et. Normalde o fiyatada vermezlerde. Alıcı yok ki? Her ay indirimde nedense ;)
İndirim iyidir iyi

Top Bottom