denerseniz haber eder misiniz acaba beni rica etsem merak ediyorumda ona göre alacağımPerformans da ben yaşamadım bunu denicem eve gidince
denerseniz haber eder misiniz acaba beni rica etsem merak ediyorumda ona göre alacağımPerformans da ben yaşamadım bunu denicem eve gidince
Tamamdırdenerseniz haber eder misiniz acaba beni rica etsem merak ediyorumda ona göre alacağım
bende o indirimi yapmıyor. 2400₺ oluyorNot ve güncelleme paylaştım hocam %10 hepsinde indirim veriyor 2400 Luk olan 2160 TL şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternetin iyiyse düşünme bence
%10 lansman ile 2160 oluyor denedim rocket chivalry 2 ve CS 2 yüksek fps veriyor daha akıcı CS de sabit sanırım olcemedim tam 120 fpssatın alabilen var mı? bende ödeme kısmına geçmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende o indirimi yapmıyor. 2400₺ oluyor
Ben şuan k3ndim deneyimliyorum 11+1 almıştım 4080 çıktı işte mesajı gelir gelmez hemen 6 aylık paketine yükseltme yaptım gayet akıcı.oyunlarda donma kasma yaşamadan gayet hızlı şekilde oyuna girip oynuyorum denediğimde oyunlar rocket league CS 2 chivalry 2 fav oyunlarım diyebilirim CS 2 de sanırım Max 120 fps de oynatıyor görüntü kısmına girdim genelde 119 yazıyordu max gözüken onun haricinde diğer oyunlarda takılma donma kasma olmadı sıra beklemeden hızlıca oyuna giriş yapabildim. Gayet benim için yeterli ekran kartsız sistemimi kullanıyorum geforcenow benim için nimet oldu pişman değilim açıkçası.Yanlış bilgi veriyorsunuz, üstüne bir de forumda size alkış tutuyorlar, gerçekten komedi. Geforce Now'ın hiçbir zaman tüm paketlerinde RTX 4080 olmadı, ayrıca hiçbir zaman 7 dolara satılmadı.
İngiltere fiyatları:
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar, sırf iki yayıncı arasında kavga çıktı diye, onların atıp tuttuğu saçmalıkları salt doğru kabul etmeyin. Kendi araştırmanızı yapın. Şu anda yurt dışındaki fiyatın yarısına Ultimate paket alabiliyoruz. Bu, Türk oyuncular için müthiş bir fırsat. İnsanları gereksiz yere kışkırtıp korkutmayın.
- Aylık fiyat: 20 GBP = 25 USD = 882 TRY
2060 mi veriyor hocam mesela? rt li daha düşük kartları yok zatenrtx paketi sana oyunlarda rtx açabileceğini söylüyor sana rtx kart vericem demiyor ve rtli oyunlarda rtx kart veriyor evet