Neler Yeni

🔥İndirim Geforce Now 4080 li paketler satışa açıldı !!! %10 ekstra indirimli

YazılımKafa

80+ Silver
satın alabilen var mı? bende ödeme kısmına geçmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not ve güncelleme paylaştım hocam %10 hepsinde indirim veriyor 2400 Luk olan 2160 TL şuan

İnternetin iyiyse düşünme bence
bende o indirimi yapmıyor. 2400₺ oluyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
satın alabilen var mı? bende ödeme kısmına geçmiyor

bende o indirimi yapmıyor. 2400₺ oluyor
%10 lansman ile 2160 oluyor denedim rocket chivalry 2 ve CS 2 yüksek fps veriyor daha akıcı CS de sabit sanırım olcemedim tam 120 fps

tranki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Raki
Yine olmamıs sadece Ankara da 4080 var İstanbulda yok.

Zaten var olan sistemi yeni diye pazarlamislar. Halen gelistirilmesi gerek

Zaten var olan sistemi yeni diye pazarlamislar. Halen gelistirilmesi gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Alperen Yılmaz
Buna para verene kadar biriktirin pc alın bi de biraz internet istiyor internet fiyatları da Allaha emanet zaten

Vitamin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkan Bahar
Yanlış bilgi veriyorsunuz, üstüne bir de forumda size alkış tutuyorlar, gerçekten komedi. Geforce Now'ın hiçbir zaman tüm paketlerinde RTX 4080 olmadı, ayrıca hiçbir zaman 7 dolara satılmadı.

İngiltere fiyatları:
1734558180855.png

• Aylık fiyat: 20 GBP = 25 USD = 882 TRY
Arkadaşlar, sırf iki yayıncı arasında kavga çıktı diye, onların atıp tuttuğu saçmalıkları salt doğru kabul etmeyin. Kendi araştırmanızı yapın. Şu anda yurt dışındaki fiyatın yarısına Ultimate paket alabiliyoruz. Bu, Türk oyuncular için müthiş bir fırsat. İnsanları gereksiz yere kışkırtıp korkutmayın.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Burak
Yanlış bilgi veriyorsunuz, üstüne bir de forumda size alkış tutuyorlar, gerçekten komedi. Geforce Now'ın hiçbir zaman tüm paketlerinde RTX 4080 olmadı, ayrıca hiçbir zaman 7 dolara satılmadı.

İngiltere fiyatları:
Alıntıyı görüntüle

• Aylık fiyat: 20 GBP = 25 USD = 882 TRY
Arkadaşlar, sırf iki yayıncı arasında kavga çıktı diye, onların atıp tuttuğu saçmalıkları salt doğru kabul etmeyin. Kendi araştırmanızı yapın. Şu anda yurt dışındaki fiyatın yarısına Ultimate paket alabiliyoruz. Bu, Türk oyuncular için müthiş bir fırsat. İnsanları gereksiz yere kışkırtıp korkutmayın.
Ben şuan k3ndim deneyimliyorum 11+1 almıştım 4080 çıktı işte mesajı gelir gelmez hemen 6 aylık paketine yükseltme yaptım gayet akıcı.oyunlarda donma kasma yaşamadan gayet hızlı şekilde oyuna girip oynuyorum denediğimde oyunlar rocket league CS 2 chivalry 2 fav oyunlarım diyebilirim CS 2 de sanırım Max 120 fps de oynatıyor görüntü kısmına girdim genelde 119 yazıyordu max gözüken onun haricinde diğer oyunlarda takılma donma kasma olmadı sıra beklemeden hızlıca oyuna giriş yapabildim. Gayet benim için yeterli ekran kartsız sistemimi kullanıyorum geforcenow benim için nimet oldu pişman değilim açıkçası.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Göktuğ Demircan
rtx paketi sana oyunlarda rtx açabileceğini söylüyor sana rtx kart vericem demiyor ve rtli oyunlarda rtx kart veriyor evet
2060 mi veriyor hocam mesela? rt li daha düşük kartları yok zaten

YazılımKafa

80+ Silver
En az 10 kere satın almayı denedim. Ödemeye çalışınca tarayıcı sekmesi kapanıyor. Ben böyle saçma şey görmedim. Telefondada pc dede , chrome da da operadada , iki hesapta da olmuyor

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Onur
Buna gerçekten para veren var mı? Her ay bana da ateşlesinize bu parayı, ben sizin yerinize 4080 alıp oynayayım.

Farex

80+ Silver
Gençler ne yapsam rtx4090 lı laptobu satıp da geforcenow dan mı devam etsem :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,655
Üyeler
165,560
Son üye
shin57