Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
aynenglobalde de böyle
aynenglobalde de böyle
Saygı duyarım hocam güle güle kullanınAllaha şükür bu bataklığa düşmeme gerek yok sistemim verdiklerinden çok daha iyi.
yersen...Geforcenow alıp kullanan varsa lansmana özel satışa şuan açıldı indirimle geliyor takip eden tercih edebilir 4080 li paketleri 6 aya yükselttim ben 1252 kusüre geldi. Not: 11+1 aylık üyeliğim vardı onunda etkisiyle dediğim fiyata düşmüş olabilir. Güncelleme: 11+1 Aylık mevcut üyeliğim olduğu için de + olarak 1252.57 TL ye almış oldum yan hesabımdan üyeliksiz kontrol ettiğimde 2160 TL ye geliyor 6 aylık 4080 li paket. Not 2 : Tüm 4080li paketlerde %10 lansman indirimide ekleniyor.
Denicem hocam bakalım fps de bir + olacak mı yoksa yalandan 60 fps mı verecekyersen...
Hayır yurtdışında Ultimate paket alınca geliyor 4000 serisi kartlarLAN ZATEN YURT DIŞINDA HER ÜYELİK MODELİNDE 4080 VAR. NASIL 4080'Lİ PAKETİ ÖZEL OLARAK SUNABİLİRSİNİZ. YÜZSÜZLÜK, AĞIR ŞEREF YOKSUNLUĞUDUR.
Geforce Now denen rezilliğe para verende akıl aramam.
Bize her şey geriden geliyor alıştık hocamHayır yurtdışında Ultimate paket alınca geliyor 4000 serisi kartlar
hocam bilgisayar yok globalde artık mastercard visa falan geçmiyor. elden ne gelirLAN ZATEN YURT DIŞINDA HER ÜYELİK MODELİNDE 4080 VAR. NASIL 4080'Lİ PAKETİ ÖZEL OLARAK SUNABİLİRSİNİZ. YÜZSÜZLÜK, AĞIR ŞEREF YOKSUNLUĞUDUR.
artık alınmıyor kart geçmiyorHayır yurtdışında Ultimate paket alınca geliyor 4000 serisi kartlar
Yurt dışında da düzenleme yapıldı. Performans ve Ultimate sürümleri orada da var. TR de en kötü kartlar yurt dışında en iyi kartlar veriliyormus gibi algıya gerek yok. Yalan yok başlarda kurnazlık yapıp 1060 veriyorlardı fakat şu an sabit herkese 2080 veriliyor. Zararın neresinden dönersen kârdır ama güven kaybı kötü bir şey. Eminim buradaki çoğu arkadaş bir daha güvenmez bu sisteme. HDD olayı nasıl su an bilmiyorum. Zamanla düzelir ve kullanışlı olur umarım Türkiye için.LAN ZATEN YURT DIŞINDA HER ÜYELİK MODELİNDE 4080 VAR. NASIL 4080'Lİ PAKETİ ÖZEL OLARAK SUNABİLİRSİNİZ. YÜZSÜZLÜK, AĞIR ŞEREF YOKSUNLUĞUDUR.
Rtx'li her oyuna rtx vermiyor.rtx paketi sana oyunlarda rtx açabileceğini söylüyor sana rtx kart vericem demiyor ve rtli oyunlarda rtx kart veriyor evet
İnternet ile oyun performansının ALAKASI YOK. İnternet sadece sana yansıtılan görüntüyü ve gecikmeyin etkiliyor. İnternet iyi olunca m2 kötü olunca hdd diye bir saçmalık yok. Öğleden sonra hiçbir oyunu oynamak mümkün değil.Not ve güncelleme paylaştım hocam %10 hepsinde indirim veriyor 2400 Luk olan 2160 TL şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternetin iyiyse düşünme bence