Neler Yeni

🔥İndirim Geforce Now 4080 li paketler satışa açıldı !!! %10 ekstra indirimli

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,283
İsim
Diyarhan
Gidip 6 aylık nakit avans felan alın taksite bağlayın pc alın. Bu yeni sistemde firmalar sürekli aboneliğe itiyor.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Arda Teksin
Geforcenow alıp kullanan varsa lansmana özel satışa şuan açıldı indirimle geliyor takip eden tercih edebilir 4080 li paketleri 6 aya yükselttim ben 1252 kusüre geldi. Not: 11+1 aylık üyeliğim vardı onunda etkisiyle dediğim fiyata düşmüş olabilir. Güncelleme: 11+1 Aylık mevcut üyeliğim olduğu için de + olarak 1252.57 TL ye almış oldum yan hesabımdan üyeliksiz kontrol ettiğimde 2160 TL ye geliyor 6 aylık 4080 li paket. Not 2 : Tüm 4080li paketlerde %10 lansman indirimide ekleniyor.
yersen...

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
LAN ZATEN YURT DIŞINDA HER ÜYELİK MODELİNDE 4080 VAR. NASIL 4080'Lİ PAKETİ ÖZEL OLARAK SUNABİLİRSİNİZ. YÜZSÜZLÜK, AĞIR ŞEREF YOKSUNLUĞUDUR.

Geforce Now denen rezilliğe para verende akıl aramam.
Hayır yurtdışında Ultimate paket alınca geliyor 4000 serisi kartlar

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Burak
Bize her şey geriden geliyor alıştık hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kötü yanını daha görmedim yeni paketi 1 2 saat sonra denicem umarım üzmez 1000 mbps internet var

phopshen

80+ Bronze
LAN ZATEN YURT DIŞINDA HER ÜYELİK MODELİNDE 4080 VAR. NASIL 4080'Lİ PAKETİ ÖZEL OLARAK SUNABİLİRSİNİZ. YÜZSÜZLÜK, AĞIR ŞEREF YOKSUNLUĞUDUR.

hocam bilgisayar yok globalde artık mastercard visa falan geçmiyor. elden ne gelir :(

artık alınmıyor kart geçmiyor

batuhan02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Batuhan Altunay
açıldı mı 4080 serverleri deneyen var mı nasıl

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Kahraman

Yurt dışında da düzenleme yapıldı. Performans ve Ultimate sürümleri orada da var. TR de en kötü kartlar yurt dışında en iyi kartlar veriliyormus gibi algıya gerek yok. Yalan yok başlarda kurnazlık yapıp 1060 veriyorlardı fakat şu an sabit herkese 2080 veriliyor. Zararın neresinden dönersen kârdır ama güven kaybı kötü bir şey. Eminim buradaki çoğu arkadaş bir daha güvenmez bu sisteme. HDD olayı nasıl su an bilmiyorum. Zamanla düzelir ve kullanışlı olur umarım Türkiye için.

Ekler

• images.png
    images.png
    24.6 KB · Hit: 33
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmed Efe
rtx paketi sana oyunlarda rtx açabileceğini söylüyor sana rtx kart vericem demiyor ve rtli oyunlarda rtx kart veriyor evet
Rtx'li her oyuna rtx vermiyor.

Not ve güncelleme paylaştım hocam %10 hepsinde indirim veriyor 2400 Luk olan 2160 TL şuan

İnternetin iyiyse düşünme bence
İnternet ile oyun performansının ALAKASI YOK. İnternet sadece sana yansıtılan görüntüyü ve gecikmeyin etkiliyor. İnternet iyi olunca m2 kötü olunca hdd diye bir saçmalık yok. Öğleden sonra hiçbir oyunu oynamak mümkün değil.

Top Bottom