Neler Yeni

🔥İndirim Geforce Now 4080 li paketler satışa açıldı !!! %10 ekstra indirimli

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmed Efe
Yurt dışında da düzenleme yapıldı. Performans ve Ultimate sürümleri orada da var. TR de en kötü kartlar yurt dışında en iyi kartlar veriliyormus gibi algıya gerek yok. Yalan yok başlarda kurnazlık yapıp 1060 veriyorlardı fakat şu an sabit herkese 2080 veriliyor. Zararın neresinden dönersen kârdır ama güven kaybı kötü bir şey. Eminim buradaki çoğu arkadaş bir daha güvenmez bu sisteme. HDD olayı nasıl su an bilmiyorum. Zamanla düzelir ve kullanışlı olur umarım Türkiye için.
Son 2 ay hariç 2023 ocak ayından beri rtx destekleyen oyunlarda bile gtx 1060 veriyordu bazen. Ats, dying Light, gears 5,hunt showdown, r6 bu oyunlarda bile 1060 veriyordu 40 fps üstü görünmüyordu. HDD olayı da aynı şekilde. Daha 2 gün önce yine premium olmama rağmen sıra bekledim. HDD kullanıldığı için dakikalarca açılmasını bekliyorsun açılınca da oynanmıyor 2 saniye de bir ekran donduğu için. Oyun performansının internetle de alakası yok

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Burak
Rtx'li her oyuna rtx vermiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternet ile oyun performansının ALAKASI YOK. İnternet sadece sana yansıtılan görüntüyü ve gecikmeyin etkiliyor. İnternet iyi olunca m2 kötü olunca hdd diye bir saçmalık yok. Öğleden sonra hiçbir oyunu oynamak mümkün değil.
Hocam hiç yaşamadım biraz açar mısın konuyu

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmed Efe
Hocam hiç yaşamadım biraz açar mısın konuyu
Şimdi the crew motorfeste girmek istesen araba sürmeye başlayana kadar en az 10 dakika zaman geçecek. Açıldıktan sonra harita yüklenmiyor. Hızlı araba sürsen 2 saniyede bir oyun takılıyor. Ana menüden bir araba değiştirmek istesen en az 1 dakika yükleme ekranı bekleyeceksin. Ama saat 13-14 gibi girsen bu olmuyor.

3 yıldır kullanıcıyım yalan söylüyorum zaten

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Burak
Şimdi the crew motorfeste girmek istesen araba sürmeye başlayana kadar en az 10 dakika zaman geçecek. Açıldıktan sonra harita yüklenmiyor. Hızlı araba sürsen 2 saniyede bir oyun takılıyor. Ana menüden bir araba değiştirmek istesen en az 1 dakika yükleme ekranı bekleyeceksin. Ama saat 13-14 gibi girsen bu olmuyor.

3 yıldır kullanıcıyım yalan söylüyorum zaten
Ben hiç denk gelmedim hocam geçen chivalry 2 rocket girdim sadece 1 dakika kadar sıra bekledim oyuncular arasında oyuna girmek için o kadar bu dediğin olay tüm oyunlarda mı oluyor

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

YazılımKafa

80+ Silver
Sitede sıkıntı var. Telefondada pc dede ödeme yapa tıklayınca sayfa kapanıyor

Sinirimi bozdu. Böyle hata mı olur

Bu saçma hata sadece bende mi oluyor

Son düzenleme:

SAGE

80+
Ne verdiğini göremiyorsunuz zaten. 1060 verdiğimiz gözükmesin diye Ctrl+N açılan pencerede ekran kartı yazan yeri kaldırmışlar. İnsanın aklıyla dalga geçiyorlar.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
LAN ZATEN YURT DIŞINDA HER ÜYELİK MODELİNDE 4080 VAR. NASIL 4080'Lİ PAKETİ ÖZEL OLARAK SUNABİLİRSİNİZ. YÜZSÜZLÜK, AĞIR ŞEREF YOKSUNLUĞUDUR.

Geforce Now denen rezilliğe para verende akıl aramam.
Geforce now rezillik değil Türk firması rezil 👍 yurt dışında daha ucuz ve 4080 paketlerle veriyorlar ama Türkiyede ki güzelim firma daha yeni bu paketi sunuyor

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Burak
1 saat içinde denicem bakalım oynadığım oyunlar akıcı mı yoksa performans üyelikle aynı mı göreceğim

Evet bende 8 ay kullandım vermedi
Hocam androidden oyun oynana bildiğini gördüm ama internet hızım yetsede oyuna sokmuyor telden geforcenow internet kötü diyor ama değerler yeterli seviyede gözüküyor wifi ve mobil veride de aynı neden acaba öyle

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
kilan embappe
Hayır yurtdışında Ultimate paket alınca geliyor 4000 serisi kartlar

Yurt dışında da düzenleme yapıldı. Performans ve Ultimate sürümleri orada da var. TR de en kötü kartlar yurt dışında en iyi kartlar veriliyormus gibi algıya gerek yok. Yalan yok başlarda kurnazlık yapıp 1060 veriyorlardı fakat şu an sabit herkese 2080 veriliyor. Zararın neresinden dönersen kârdır ama güven kaybı kötü bir şey. Eminim buradaki çoğu arkadaş bir daha güvenmez bu sisteme. HDD olayı nasıl su an bilmiyorum. Zamanla düzelir ve kullanışlı olur umarım Türkiye için.
Bundan haberim yoktu. En son standart tüm paketlerde 4080 kullanılıyordu. 7 dolar mıydı neydi.

Top Bottom