Yeterli arkadaşim 20 mbps le bende 100 mbps ile oynuyom fark yokgeforce now için 50 mbps internet yeterlimidir ve geforce now da internet testi yaptığımda baya fakrlı bi sonuç çıkıyor önüme ne yapmalıyım
peki bu nvidnaın hız testi nedne fakrlı çıkıyorYeterli arkadaşim 20 mbps le bende 100 mbps ile oynuyom fark yok
Kanka kesin bir sonuç istiyorsan ilk önce deneme üyeliği al dene ondan sonra alım yap istersenBen de aynısını 100 mbps için soracaktım, konuyu gördüm. Acaba donma ya da gecikme vs oluyor mu? Kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. İndirim varken ben de almayı düşünüyorum.
Evet, öylesi daha mantıklı. Bir de oynamak istediğimiz oyunun herhangi platform kütüphanesinde satın alınmış olması lazım sanırım.Kanka kesin bir sonuç istiyorsan ilk önce deneme üyeliği al dene ondan sonra alım yap istersen
tabii ki de öyle olması lazım ama yinede her oyun olmayabiliyor ancak yinede çok oyun var.Evet, öylesi daha mantıklı. Bir de oynamak istediğimiz oyunun herhangi platform kütüphanesinde satın alınmış olması lazım sanırım.
sabit veriyorsa yeterli 30 da verse yeterli gelirgeforce now için 50 mbps internet yeterlimidir ve geforce now da internet testi yaptığımda baya fakrlı bi sonuç çıkıyor önüme ne yapmalıyım