ucuz yollu nasıl saplariz derdindeler onlarDemek istediğim adamlar bu 1060 da rtx desteği var diye mi geforce now a koyuyorlar ?
ucuz yollu nasıl saplariz derdindeler onlarDemek istediğim adamlar bu 1060 da rtx desteği var diye mi geforce now a koyuyorlar ?
Sence o kadar geri zekalılar mı yoksa fırsatçılık mı ? Bizim tüketicimizi enayi yerine koyuyor olabilirler mi ? Düşün bakalımDemek istediğim adamlar bu 1060 da rtx desteği var diye mi geforce now a koyuyorlar ?
Böyle bir ürün satıyorlarsa, 8 sene önce çıkmış kart kullanamazlar ya, 3000 serisi bile artık yavaş yavaş güncelliğini kaybediyor, sadece bize de bu ürünü sunmak için yalandan bir destek veriyorlar dışarda bırakmamak için. Ben 1060 3GB ile cs:go oynayamıyordum 1.5 sene önce.Bende de mining çıkması olmayan msi gaming-x 1060 6gb var ama 13.cumada oyunum gayet akıcı, Aklıma gelmiş iken belirtmek istiyorum gpu-z de 1060 ın özelliklerinde bakarken RTX desteğinin olduğunu gördüm belki de bu yüzden 1060 kullanıyor olabilirler.Alıntıyı görüntüle