hocam o işlemciye rx570 taksanız bile piyasadaki bütün oyunları oynarsınız ben rx 570 r5 1600 ile rdr 2 god of war falan oynuyodum kasmadanBen almayı düşünüyordum.
3 yıldır en iyi oyunları aklınıza gelen çoğu şeyi indirimde topluyorum ama ekran kartı gt1030 yeni ekran kartı alsam işlemci Ryzen 3 3100 ile kullanamam, sistem çöp. Üniversiteye başlarken laptop alacağım için sisteme yatırım yapmak istemiyorum.
Tek seçenek geForce now
Hikayeli oyunlar için mantıklı değil mi?
3 4 ay için ekran kartı almak yerine geForce now ile oynamak daha kolay olacaktır.hocam o işlemciye rx570 taksanız bile piyasadaki bütün oyunları oynarsınız ben rx 570 r5 1600 ile rdr 2 god of war falan oynuyodum kasmadan
hurafe onlar hocam tr ye atmaz 40803 4 ay için ekran kartı almak yerine geForce now ile oynamak daha kolay olacaktır.
Hem şanslı insanımdır belki 4080 denk gelir![]()
packet loss u sadece geforce now da görüyorum başka hiçbir uygulamada yok yani ztn bi valorant fln var ondada ping yaşamıyorum genel olarak internetim hızlı ve sorunsuz ölçüyorum 75 mbps ztn tek geforce now a gelince böylePacket lossu sadece geforcenow 'da mı görüyorsun? başka oyunda vs olmuyor mu?
Bunu bütün oyunlarda görmen lazım bu da demektir ki alt yapınla ilgili problem var. Ama soruya yanıtı merak ettim
FPS oynarken dimi.packet loss u sadece geforce now da görüyorum başka hiçbir uygulamada yok yani ztn bi valorant fln var ondada ping yaşamıyorum genel olarak internetim hızlı ve sorunsuz ölçüyorum 75 mbps ztn tek geforce now a gelince böyle
%95 fortnite oynuyorum ve evet onda sorun çıkıyor arada the witcher 3 girincede yaıpyor ama ben en çok dediğim gibi fortnite da oluyorFPS oynarken dimi.
Hikayeli oyunlarda sorun çıkıyor mu?