GeForce Now Bu Fiyata Değer mi? Ücretsiz Sürüm Yeterli mi?

Reaksiyon skoru
140
Nvdia Geforce Now Game+ bana çok pahalı geldi, bütçem el veriyor ama günde 1 saat oynayacağım sadece günlük 1 saat için 75tl mantıklı gelmiyor ücretsiz sürüme baktım 1080 60fps 1 saat diyor tam benlik bunu kullanacağım ama aklımda bir soru var:
-Bu ücretsiz sürüm sadece 1 kere 1 saat deniyorsun sonra para vermen mi gerekiyor? Yoksa her gün 1 saat girebiliyor musun?
Şimdiden teşekkürler :)

Nvdia Geforce Now Game+ bana çok pahalı geldi, bütçem el veriyor ama günde 1 saat oynayacağım sadece günlük 1 saat için 75tl mantıklı gelmiyor ücretsiz sürüme baktım 1080 60fps 1 saat diyor tam benlik bunu kullanacağım ama aklımda bir soru var:
-Bu ücretsiz sürüm sadece 1 kere 1 saat deniyorsun sonra para vermen mi gerekiyor? Yoksa her gün 1 saat girebiliyor musun?
Şimdiden teşekkürler :)
Her oturum sadece 1 saat. 1 saat oynadıktan sonra oyun kapanıyor. Oynamak için tekrar sıraya giriyorsun.

Hayır 1 saati geçmeyeyim ben, hergün 1 saat oynayabiliyorsam mis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet öyle biliyorum istersen 24 saat aktif kalabiliyorsun 7/24

İstediğin zaman istediğin her dakika kuyruğa girip sıra bekleyip oynayabilirsin. Eğer kuyruk bitip sana oturum açılırsa sadece 1 saat oynayabilirsin sonra oturum kapanır .

Geri