Neler Yeni

Geforce Now Cidden Vaat Ettiklerini Yapabiliyor Mu?

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Maalesef 50mbit internette bile yapamıyor. Sürekli bağlantı hatası yapıp duruyor. 100mbit şart.
Hocam ben şahsen sorun yaşamadım ama siz yaşadıysanız bilemiyorum,bir süre daha deneyip göreceğim. Güncellerim zaten konuyu olabildiğince

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Hocam ben şahsen sorun yaşamadım ama siz yaşadıysanız bilemiyorum,bir süre daha deneyip göreceğim. Güncellerim zaten konuyu olabildiğince
3 ay paket aldım boş boşa 180 TL para ödedim. Bir kaç kere oyun oynayabildim. Hayırlı olsun bekliyoruz görüşlerinizi.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
3 ay paket aldım boş boşa 180 TL para ödedim. Bir kaç kere oyun oynayabildim. Hayırlı olsun bekliyoruz görüşlerinizi.
Üzüldüm cidden,dediğim gibi basic üyeliği deneyeceğim farklı oyunlarla.

sucukreizimiz

80+ Bronze
Hocam dediğim gibi haklılık payınız elbet vardır fakat öyle bir imkanı olmayan bir kişiyim,deneyimlerimi yazma sebebimin en başında da bu geliyor.
Görmedim o mesajınızı yenilemedim sayfayı :(

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

"thorxium"

80+ Bronze
Konusu onlarca kez açılmış olabilir belki bilemiyorum ama yakın zamanda güncel bir konu görmedim. Benim sistemim şu zamanlar için maalesef güncel oyunları oynatmıyor ve ben de geçen günlerde internet hızımı arttırdım ve aklıma Geforce Now'ı denemek geldi. Test için optimizasyonu biraz kötü olan ARK Survival Evolved'ı seçtim. Hem Epik grafik seviyesinde hem de düşük grafiklerde ufak droplar dışında oynayabildim. Bence sistem stabil. Ayrıca gecikme yaşamadım. Bekleme süreleri biraz uzun.
(basic üyelik)
İnternet : 50 mbps download / 8 mbps upload(wifi ile bağlandım)
İnternetin iyi ama evde birsürü kişi girince olmaz ben herkesin internetini kısıtlıyorum 7 mbs yapıp öyle giriyorum oluyo sorunda olmuyo 50mbs internetim

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
İnternetin iyi ama evde birsürü kişi girince olmaz ben herkesin internetini kısıtlıyorum 7 mbs yapıp öyle giriyorum oluyo sorunda olmuyo 50mbs internetim
Güzel bir bilgilendirme,teşekkürler.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Yani anladın demek iatediğimi telefon tv gereğinden fazla çekiyo interneti bende gerektiği kadar veriyorum.
Anladım hocam,diğer cihazların veri kullanımını kısıtlayarak GeForce NOW'a veri akışını sağlıyorsunuz.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Eğer günde 7-8 saat bilgisayar oynamıyorsaniz Avrupa sunucusuna vpn ile girmenizi net tavsiye ederim. 100 mbit ile çoğu zaman yayınla oynadığımı unutuyorum.

Sıra eu soutwest te nereyse hiç yok olunca Max 5 dk sürüyor telefondan bile kolla oynuyorum

Oyuna girince vpn kapatın

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Ben hiç bi sıkıntı yaşamadım arada takılmalar oluyor drop giriyor tabi bunlar beni delirtip sinir etsede fps oyunlarında bence iyi oynatıyor internetim 100 mb
Fak ettim de bu aralar baya fazla drop yedim gfn de çoğalmaya başladı takılmalar felan :(

Top Bottom