Neler Yeni

GeForce Now Deneyimi!

halil 070

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
2 sürümü var ben ücretsiz olanı kullanıyorum. Ama 1 saat sınır var ücretsiz olanda. 1 saat dolunca oyundan çıkıp girersen süre sıfırlanıyor. Birde sıra bekliyorsun bazen ücretsiz olanda. Ama ücretli olan 5 6 euro falandı, RTX var, oyun süresi uzatılmış, bekleme yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@halil 070 olm sende mi yaa? ''(!)'' işareti ne anlama geliyor diye konu açacağım en sonunda
biliyorum olm bilerek koydum

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
2 sürümü var ben ücretsiz olanı kullanıyorum. Ama 1 saat sınır var ücretsiz olanda. 1 saat dolunca oyundan çıkıp girersen süre sıfırlanıyor. Birde sıra bekliyorsun bazen ücretsiz olanda. Ama ücretli olan 5 6 euro falandı, RTX var, oyun süresi uzatılmış, bekleme yok.

@halil 070 olm sende mi yaa? ''(!)'' işareti ne anlama geliyor diye konu açacağım en sonunda
online oyunları birlikte oynama gibi bir imkan varmı ? yoksa sadece Story oyunlarımı ?

online oyunları birlikte oynama gibi bir imkan varmı ? yoksa sadece Story oyunlarımı ?
pardon yazmışsın görmemişim

T.P.G.

80+ Titanium

pardon yazmışsın görmemişim
Iyi bir internetle hepsini oynarsın. Online için min 90 story için min 35 öneririm

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Premium mod ile Free mod arasında çok fark var 35 mbps ile Premium modda arkadaşım R6 oynuyor 0 gecikme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,907
Üyeler
162,577
Son üye
Emr41
Top Bottom