Yardım GeForce NOW en uygun nereden alınır?

Bloodless

80+
Reaksiyon skoru
55
Turkcell faturalı hattım da var. Fakat uygun bir şekilde nereden alırım bilmiyorum. Herhangi bir kart uygulaması vs. uygulamalarla uyguna alma imkanı var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Turkcell faturalı hattım da var. Fakat uygun bir şekilde nereden alırım bilmiyorum. Herhangi bir kart uygulaması vs. uygulamalarla uyguna alma imkanı var mı?
Cuma günleri indirim yapabiliyorlar. 4 yıldır kullanıyorum önerim sakın alma

Cuma günleri indirim yapabiliyorlar. 4 yıldır kullanıyorum önerim sakın alma
Sizde de sesler gecikmeli veya garip geliyor mu hocam ? internetim de çok iyi ama garip yani. Online oyun oynayan var mıdır acaba bunlar çok kötüydü deneyimim.

• Beğen
Sizde de sesler gecikmeli veya garip geliyor mu hocam ? internetim de çok iyi ama garip yani. Online oyun oynayan var mıdır acaba bunlar çok kötüydü deneyimim.
Sesler bozuluyor arada. Ben 24,35,75,100 şu anda da 200mbps ile kullanıyorum sistem bok gibi. Bazıları gelip babasının malı gibi savunuyor oyunun kasması internetin yüzünden falan diye ama internet sadece sana yansıtılan akışı etkiliyor. Bugün düşük ayarlarda r6 siege bile oynamadım o kadar çok drop vardı ki 30 fpsleri gördüm. 2 yıldır snowrunner oynuyorum oyunu o kadar çok 30 fps oynamışım ki 60fps'e gelince arada oyun bozuluyor sanıyorum. 9 yıllık ats bile şehir içinde 20 fps gördüm. CS yine aynı şekilde 1280 1024 düşük ayarda oynuyorum 20 fps görüyorum. Kiminle fighta girsem 20 fps oluyor. Sisteminde sadece ekran kartı yokmuş ne yapıp edip ekran kartını al bu çöpcelle para kazandırma. Ben de İnşallah yakında kurtulacam

Sesler bozuluyor arada. Ben 24,35,75,100 şu anda da 200mbps ile kullanıyorum sistem bok gibi. Bazıları gelip babasının malı gibi savunuyor oyunun kasması internetin yüzünden falan diye ama internet sadece sana yansıtılan akışı etkiliyor. Bugün düşük ayarlarda r6 siege bile oynamadım o kadar çok drop vardı ki 30 fpsleri gördüm. 2 yıldır snowrunner oynuyorum oyunu o kadar çok 30 fps oynamışım ki 60fps'e gelince arada oyun bozuluyor sanıyorum. 9 yıllık ats bile şehir içinde 20 fps gördüm. CS yine aynı şekilde 1280 1024 düşük ayarda oynuyorum 20 fps görüyorum. Kiminle fighta girsem 20 fps oluyor. Sisteminde sadece ekran kartı yokmuş ne yapıp edip ekran kartını al bu çöpcelle para kazandırma. Ben de İnşallah yakında kurtulacam
hocam ben fortnite oynamıştım basic versiyonda 1 maç attım hiç öyle sorunlar yaşamadım internetim turkcell 500mbps idi

• Beğen
hocam ben fortnite oynamıştım basic versiyonda 1 maç attım hiç öyle sorunlar yaşamadım internetim turkcell 500mbps idi
Ben de ilk 2 sene pek sorun yaşamadım. Depremden sonra çok kötü oldu. Bu seneye kadar 1060 veriyorlardı şimdi isim bile yazmıyor direkt rtx yazıyor ama sabit 60 fps oynadığım oyunların fps'i düştü. Cyberpunk bile oynayabiliyordum şimdi ayarları en düşüğe çeksem bile sabit 60 fps olmuyor. RTX yazarken diyelim bir oyunu oynadın sabit 60 fps yemek yemeğe gittin oturumu tekrar açtın bir baktın sürekli fps drop oluyor gecikmeler artmış. Bugün r6sx oynarken böyle oldu mesela. Direkt oyunu kapattım

• Beğen
Dün borderlands 3 oynadım. klepnotun sesleri vardı sadece çatışma sesleri 0 lag desen gırla rekabetçi oyunda iyi sabretmişsiniz :D Bence internetten dolayı değil düzgün bir hizmet verseler 30 megabit bile yeterli olur o sisteme. 1080p 60 fps yayın veriyorlar alt üstü

• Beğen
  • Beğen
Hikayeli oyunlar için güzel.
Ekran kartımı alayım onu aldıktan sonra bir de işlemci mi upgrade edeyim? 200 civarına aldım işte bi sorun yok gayet keyifli küçük sorunlar çıksada keyfimi kaçıran bir şey olmadı şimdiye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,015
Üyeler
183,504
Son üye
ridvank
Geri