Neler Yeni

Yardım GeForce Now Google Chrome Kasma Sorunu LÜTFEN YARDIM

treplex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yunus
Şimdi bir geforce kullanıcısıyım, 2 gb ram var ve bilgisayarım 32 bit ve bu yüzden Google Chrome üzerinden sunulan GeForce Now'a bağlanarak kullanmaya çalışıyorum ancak bir oyuna bağlandığımda hareketlerim 1 saniye sonra kayboluyor (örn. : Fare gecikmesi) ama bunun internetimle ilgisi yok. Eminim (100 mbps) İnternetim var, google ile bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bunu Nasıl Çözebilirim?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre

Nvidia GeForce Now Sistem Gereksinimleri

Servis üzerinden oyun oynayabilmek için temel olarak orta-yüksek hızlı bir internet bağlantısına ve görüntüyü yansıtmak için bir monitöre ihtiyaç duyuluyor. Yine de platform için indireceğiniz program, cihazlarınızda düzgün biçimde çalışabilmek için oldukça mütevazı sayılabilecek bazı sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyuyor.

• Windows bilgisayarlar için 64Bit Windows 7 ve üzeri sistemler
  • Minimum 2.0 Ghz çift çekirdekli işlemci
  • 4 GB RAM kapasitesi
  • DirectX 11 ve üzeri versiyonlarını destekleyen ekran kartları
  • NVIDIA GeForce 600 ekran kartı serisi ve üzeri
  • AMD Radeon HD 3000 ekran kartı serisi ve üzeri
  • Intel HD Graphics 2000 ekran kartı serisi ve üzeri
  • macOs kullanan bilgisayarlar için macOs 10.10 ve üzeri
  • Android cihazlar için 2GB Ram, Android 5.0, OpenGL ES3.2 ve üzeri
  • 720p 60FPS için en az 15Mbps, 1080p 60 FPS için en az 25Mbps internet hızı
  • Kablolu internet bağlantısı (Ethernet) ya da 5 GHz kablosuz modem

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Şimdi bir geforce kullanıcısıyım, 2 gb ram var ve bilgisayarım 32 bit ve bu yüzden Google Chrome üzerinden sunulan GeForce Now'a bağlanarak kullanmaya çalışıyorum ancak bir oyuna bağlandığımda hareketlerim 1 saniye sonra kayboluyor (örn. : Fare gecikmesi) ama bunun internetimle ilgisi yok. Eminim (100 mbps) İnternetim var, google ile bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Bunu Nasıl Çözebilirim?
chrome versiyonu 32 bitler kullanabilsin diye yapılmış aslında fakat çok iyi çalışmıyor o yüzden o soruna yapcak birşeyiniz yok 2 gb ram daha alıp 4 gb yapmanızı öneririm

Top Bottom