mehmettemelx
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Bir sorun yaşamamanız gerekiyor aslında.
mbit ayarı nasıl oluyor çözünürlüğüm zaten 1920x1080pAyarlardan çözünürlük ve mbit ayarı yap. Çözülmesi lazım.
ilk girişlerde oluyordu bende, devam diyordum açılmadan önce geri gidip tekrar girmeye çalıştığımda öyle bir sorun olmuyordumbit ayarı nasıl oluyor çözünürlüğüm zaten 1920x1080p
ethernet bağlı wifi bağlı değil bende zaten100 mbps lik internette bile paket kaybı yaşıyordum. Eğer wifi dan oynuyorsanız ethernet le bağlanmayı deneyin hocam. Düzelmezse internetin altyapından kaynaklanıyor da olabilir
ben kullanamıyorum nowu ya bit kaybından dolayı iss ile görüşücem yarın.ilk girişlerde oluyordu bende, devam diyordum açılmadan önce geri gidip tekrar girmeye çalıştığımda öyle bir sorun olmuyordu
Geforcenow ayalarından yaptığınız testte sonuçlar ne ? paket kaybımı gözüküyorethernet bağlı wifi bağlı değil bende zaten
Post automatically merged:
ben kullanamıyorum nowu ya bit kaybından dolayı iss ile görüşücem yarın.
Çözünürlüğün önemli değil, her halükarda manual olarak girmen gerekiyor. Ayarları kurcala bulursun.mbit ayarı nasıl oluyor çözünürlüğüm zaten 1920x1080p
Ayrıntılara tıklayıp ss atsana. Orda neyin normalden düşük olduğu yazıyor.ekteki hatayı alıyorum paket kaybı yaşıyorum paket kaybımı nasıl önleyebilirim?
Ayrıntılara tıklayıp ss atsana. Orda neyin normalden düşük olduğu yazıyor.
paket kaybı dedim yazdım paket kaybımın sorununu çözmeye çalısıyorumAyrıntılara tıklayıp ss atsana. Orda neyin normalden düşük olduğu yazıyor.