Neler Yeni

Öneri geforce now ile csgo oynama tecrübem

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
İyi günler arkadaşlar, bu incelemeyi geforce nowu csgo oynamak için alacak arkadaşlar için yazıyorum.

Çünkü geforce nowu csgo için öneren insanlar vardı forumda falan ayrıca donanım arşivi veya başka bir kanalın videosuna bakarak da kesinlikle almayın, çünkü ben öyle yaptım fakat değerlerimin mükemmel olmasına rağmen oyunda klavye tarafında büyük gecikme var, mouse konusunda fatih abinin verdiği tepkiler gerçek olabilir ama bu oyunda klavyenin de büyük bir önemi var ve oyunumu çok kötü etkiliyordu birde 4:3 yapamıyorsunuz maalesef ekran hep oranı koru seçeneğinde çünkü masaüstüne erişiminiz yok ve oyunu 16:9 oynamak zorundasınız black barla oynuyorsanız sorun yok tabii.

Bu arada değerlerimin iyi olmasının altını çizmek isterim çünkü gecikmem 4ms internetim 50mbps ankarada değilseniz internetiniz çok iyi olsa bile 4ms almanız imkansıza yakın (istanbul izmir gibi büyükşehirdekiler için konuşuyorum çünkü sunucular ankarada konyadaki biri de 4ms alabilir) ama hikaye oyunları oynamak istiyorsanız bir sıkıntı çıkmıyor pcnizde oynuyorsunuz resmen onu iyi yapmışlar

Son düzenleme:

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yazıyı düzenleyin biraz göz yoruyor

01adanalı

80+ Silver
Zaten bence GeForce NOW ile rekabetçi oyunlar oynanmaz.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Knk bende online oyunların gecikmeli olduğunu düşünüyorum. Bir de sana tavsiyem bu tarz konular açarken giriş gelişme ve sonuç olarak paragraflandırırsan göz yormaz. :D

Gorkemslx

80+
180 tl ye 3 ay oyun oynamak için para verilir mi?

CHEX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Onur Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düzenlemeleri yaptım uyarı için teşekkürler gözü yoracağını hesaba katmamıştım

Top Bottom