Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Şu anda çalışacak 3 aylık indirim kodu var mı?
Gereksiz değil konuyla alakasız özelden yazabilir.Teşekkür ederim
Spam biraz gereksiz olmuş
Şahsen GeForce now mantıksız 3 aylık mantıklı olsada 1 yıl ödeyince mantıksız oluyor aynı 1 yıllık gamepass (sadece forza) e 500 TL verip steamde 50 TL olması ki sadece forzada değil diğer oyunlarda epic sitemde daha ucuz ve konuyu çok saptirdim2 defa aldım konuyu açtığımdan beri. Yine de teşekkür ederim
Ben telefondan da oynuyorum ve xcloud telefonda çok kötü. Xcloud gamepad zorunlu olduğu için ve benim gamepad de pek iyi olmadığı için baya etkiliyor.Şahsen GeForce now mantıksız 3 aylık mantıklı olsada 1 yıl ödeyince mantıksız oluyor aynı 1 yıllık gamepass (sadece forza) e 500 TL verip steamde 50 TL olması ki sadece forzada değil diğer oyunlarda epic sitemde daha ucuz ve konuyu çok saptirdim
Knk alakasız bir şey sorcam 80+ nın yanında nasıl silver gold vs yazdiriliyor??Ben telefondan da oynuyorum ve xcloud telefonda çok kötü. Xcloud gamepad zorunlu olduğu için ve benim gamepad de pek iyi olmadığı için baya etkiliyor.
Mesaj sayısına göre değişiyor. Mesela 500 mesaj Bronze oluyor. Bunlar psu'ların seviyesi gibi bir şey. Rütbe sistemimiz hakkındydı galiba konu ismi. Popüler konularda olabilirKnk alakasız bir şey sorcam 80+ nın yanında nasıl silver gold vs yazdiriliyor??
Eyw abi sağolMesaj sayısına göre değişiyor. Mesela 500 mesaj Bronze oluyor. Bunlar psu'ların seviyesi gibi bir şey. Rütbe sistemimiz hakkındydı galiba konu ismi. Popüler konularda olabilir