GeForce now ayarların nedir?Wifi ile 5ghz bandında 100 megabit alıyorum gnow performansı çok iyi ama 80 aldığım Kabloluda rezalet sizce neden olabilir ?
Ben Wi-Fi 35mbps ile bağlanıyorum maks MBPS hızı full koydum 1080p 60fps sorunsuz oynuyorum diğer cihazlarda sıkıntı oluyor muŞuan atamam ama paket kaybı 1 den fazlaydı
50 megabit sınırı koydum
1080p 60 FPS
Hayır diğer cihazlarda bir sorun yokBen Wi-Fi 35mbps ile bağlanıyorum maks MBPS hızı full koydum 1080p 60fps sorunsuz oynuyorum diğer cihazlarda sıkıntı oluyor mu
Diğer cihazlarda bu sorunu yaşamıyorsan o zaman sorun şu ankinde. Benim işlemcisi sıkıntılı 15 yıllık laptop var onda mesela görüntü geç geliyor ama ekran kartı bozuk olanda sıkıntı yokHayır diğer cihazlarda bir sorun yok
Çok önemli değil diğer cihazlarda kullanırım ama neden böyle olduğunu merak ettim.
Muhtemelen kablo yolunda sıkıntı var hocamDiğer cihazlarda bu sorunu yaşamıyorsan o zaman sorun şu ankinde. Benim işlemcisi sıkıntılı 15 yıllık laptop var onda mesela görüntü geç geliyor ama ekran kartı bozuk olanda sıkıntı yok
Ben de wifi ile kullanıyorum tek ben kullanan olsa bile arada duvar olduğu için arada piksel sayıyorumMuhtemelen kablo yolunda sıkıntı var hocam
Normal internet kullanıyorum ama gnow işte malûm
Neyse artık wifi den idare edecek.
Şey de deneyebilirsin:Muhtemelen kablo yolunda sıkıntı var hocam
Normal internet kullanıyorum ama gnow işte malûm
Neyse artık wifi den idare edecek.
Tamam hocam sağolBen de wifi ile kullanıyorum tek ben kullanan olsa bile arada duvar olduğu için arada piksel sayıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şey de deneyebilirsin:
Dahili ekran kartın varsa uygulamayı öyle başlatıp dene bende hata veriyordu öyle çözmüştüm eğer yoksa gameplus'ın kendi sitesinden chromebook yani tarayıcı üzerinden oyna. Ben aylarca tarayıcı üstünden oynamıştım uygulama çok daha iyi ama tarayıcı üstünden ethernet ile oynarsan belki fark olmaz