Ekran kartı konusunda öneriler bekliyorum

evet evet daha önemli ram ve işlemci bazlı bir daha çok ama ekran kartıda tabi boş değil şu an kendi 3060 ı kullanıcam mesela bir süre mecburen sonrasında da dediğin gibi ya 9070xt alacağım yada 5070 sanırım ama 9070xt e bu ara daha çok kafam yattı
3060 tan 9070xt ye geçince kullandığın programlarda hızlanma yaşarsın bildiğim kadarıyla 9070xt iş programlarında 4000 serisi ile kapışabiliyordu yani her türlü performans artışı olacak ama diyorsun ben bundan para kazanıyorum bu programlar benim işim o zaman 5070 ti bile bakman senin için daha iyi olur.

3060 tan 9070xt ye geçince kullandığın programlarda hızlanma yaşarsın bildiğim kadarıyla 9070xt iş programlarında 4000 serisi ile kapışabiliyordu yani her türlü performans artışı olacak ama diyorsun ben bundan para kazanıyorum bu programlar benim işim o zaman 5070 ti bile bakman senin için daha iyi olur.
o kadar çıkabilirsem zaten düşünmeden 5070ti alırım sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunu al geç markaya takılma, kasan iyiyse rahat soğutursun
beyaz istemiyorum artı 2 fanda istemiyorum hocam

O zaman kararı şöyle yap oyun ve program kullanım oranın nedir örnek veriyorum 4/3 oyun 4/1 program veya 4/3 program 4/1 oyun gibi

4/3 oyun ise 9070xt
4/3 program ise 5070

hem kafan karışmaz hem sonradan pişmanlık duymazsın.

O zaman kararı şöyle yap oyun ve program kullanım oranın nedir örnek veriyorum 4/3 oyun 4/1 program veya 4/3 program 4/1 oyun gibi

4/3 oyun ise 9070xt
4/3 program ise 5070

hem kafan karışmaz hem sonradan pişmanlık duymazsın.
Şöyle söyleyim özellikle ileride daha da programa dönceğim için sanırım program önde son apexten örnek vererek söylicem en aktif oynsdığım fps o son girişim 1,5 ay öncedir nba deli gibi oynuyorum o da fırsat buldukça okuldan dolayı sinema okuyorum hani iş dışında da her şekil programlar önde :/

Bütçe çıkarsa bu da var

Şöyle söyleyim özellikle ileride daha da programa dönceğim için sanırım program önde son apexten örnek vererek söylicem en aktif oynsdığım fps o son girişim 1,5 ay öncedir nba deli gibi oynuyorum o da fırsat buldukça okuldan dolayı sinema okuyorum hani iş dışında da her şekil programlar önde :/
Her şekilde iki kart da sana yetecektir o yüzden içine sineni al.

Bütçe çıkarsa bu da var
Çıkarsa zaten tı alıp hayatıma dwvam edicem gibi gözüküyor :D teşekkürler yardımların için

Hangisi güzel bir indirime ve peşine taksite düşerse o kazancak gibi :D çok teşekkürler tekrardan

Bir soru daha sorcam şu anla ilgili ayrı konu açmayayım dedim şuanki ekran kartım sistemle büyik bi sorun çıkarır mı bana idare eder mi bi süre

Bir soru daha sorcam şu anla ilgili ayrı konu açmayayım dedim şuanki ekran kartım sistemle büyik bi sorun çıkarır mı bana idare eder mi bi süre
3060 mı ? kesinlikle sorunsuz kullanırsın hala çok iyi olan bir kart.

Geri