Geforce Now'ın olayı zaten çöp sistemlerde internet hızına bağlı olarak yüksek FPS ve grafik kalitesinde oynatması. Bunu da uzaktaki Nvidia sistemlerine bağlanarak yapıyor. Yani sizin sisteminizin bu konuda bir etkisi olduğunu sanmıyorum.merhaba geforce now aldım 10 yıllık pcde acayım dedım ama berbat bır oyun kalıtesı verdı bu pc ıle oynanırmı ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kendı ınternetımden baglanıyorum hocam normalde daha berbat benım net en azından daha ıyıtekrar ölçüm yapabilir misin? gecikme süresinin o kadar fazla olmaması gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam birde son olarak wi-fi üzerinden bağlanıyorsan bu problemi yaşayabilirsin.
Sistem gerçekten eski wi-fi kart iyi bir şekilde işlem göremiyor da olabilir.
tam olarak ne oluyor acaba hocamxcloud dene bi xcloud betada olmasına rağmen geforce nowdan daha iyi çalışıyor
wifi ile giriyorsan internete iyi çalışmazkendı ınternetımden baglanıyorum hocam normalde daha berbat benım net en azından daha ıyı
tam olarak ne oluyor acaba hocam
https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/cloud-gaming youtubede bunla ilgili videolar varkendı ınternetımden baglanıyorum hocam normalde daha berbat benım net en azından daha ıyı
tam olarak ne oluyor acaba hocam
Yok boşa gitmedi. Senin istediğin ayarları vermiyor olabilir o kadar. Ama internetin çok iyi olupta bilgisayarın kötü olması tuhaf geldi.Paramız boşa gitti ya şaka gibi
İnternetimm berbat kendi internetim açık zatende şuan kötü bir oyun sergiliyor internetimden dolayı olabilir neyse tamam çok teşekkürlerYok boşa gitmedi. Senin istediğin ayarları vermiyor olabilir o kadar. Ama internetin çok iyi olupta bilgisayarın kötü olması tuhaf geldi.
Ama zaten geforce now bu PC lerde çalışması için var.
Geforce now önermiyorum boosteroid daha iyi görüntü kalitesi sağlarmerhaba geforce now aldım 10 yıllık pcde acayım dedım ama berbat bır oyun kalıtesı verdı bu pc ıle oynanırmı ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle