Neler Yeni

Yardım Geforce Now kullandığım için Steam'den banlanır mıyım?

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
resmi bir şey ne göstersin? geforce now Türkiye sunucusuna bağlanıyorsan sunucular zaten Türkiye'de yabancı sunucudan bağlanıyorsan bu tarz biraz olaydan ban söz konusu olsa zaten nvidia ona göre bir bilgilendirme yapar hesabı bağlamak istediğinde yani "ister bağlan ister bağlanma kardeşim beni bağlamaz" gibi bir durum yok ayrıca gf now tr ye gelmeden önce de kullanıyordum hiçbir sorun yaşamadım hesaplarla ilgili yaşayanda duymadım açıkçası

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ama sonuçta farklı bir konumdan hesaba giriş yapılmış sayılmıyor mu?
Muhtemelen Steam ile GFN anlaşmalıdır bu konuda (tahminimce) csgo oynayanda oluyor o sistemde mantıken vac yerdi millet.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,949
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Anlaşmaları var o oyun sağlayıcı servislerle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
resmi bir şey ne göstersin? geforce now Türkiye sunucusuna bağlanıyorsan sunucular zaten Türkiye'de yabancı sunucudan bağlanıyorsan bu tarz biraz olaydan ban söz konusu olsa zaten nvidia ona göre bir bilgilendirme yapar hesabı bağlamak istediğinde yani "ister bağlan ister bağlanma kardeşim beni bağlamaz" gibi bir durum yok ayrıca gf now tr ye gelmeden önce de kullanıyordum hiçbir sorun yaşamadım hesaplarla ilgili yaşayanda duymadım açıkçası
internette mevcut olan başkasl bu konuya değinmişse o tartışmanın linkini atabilir diyorum laf kalabalığı yapıcağına. Forum denilen şey bi insanın başkalarına yardım etmesi ve ya başkalarından kendi yaşadığı sorunda yardım almasıdır(en kısa ve kolay şekilde) Benim gidip insanlara yazdıklarıma baka bilirsiniz ya yararlı bi bilgi veririm ya da bişey yazmam o kadar. Mesela mesajının devamında yazdıkların beni aydınlatdı teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlaşmaları var o oyun sağlayıcı servislerle.
Onu ben de biliyorum da ban sisteminde bi hata olsa vpn diye algılarsa diye sormuştum

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Osman
kardeşim neden insan gibi yardım etmiyor ya da herhangi resmi bişey göstermeyip de laf kalabağı yapıyorsun? Sana bunun için maaş mı ödüyolar?

Emin misin? Yani steami aynı anda hem geforceden hem de kendi bilgisayarımdan açırsam sorun olabilir ama sadece geforceden bulut oynarsam sorun olmaz mı diyorsun?
Evet. Kısaca bu şekilde.

Ama sonuçta farklı bir konumdan hesaba giriş yapılmış sayılmıyor mu?
Farklı konum muhabbeti halk hikayesinden başka bir şey değil.

Birincisi, eğer Türkiye'deysen GFN sunucu olarak Turkcell Plus bünyesinde yani konumsal bir değişiklik yok. İkincisi ise Steam'de öyle sınırlayıcı bir sistem yok. Şahsen yurtdışına çıktığımda ya da kendi bilgisayarımda farklı bir profile giriş yaptığımda herhangi bir sıkıntı olmuyor, olmasını gerektiren bir durum da yok zaten. Öyle bir şey olsaydı her bilgisayar değiştirdiğimizde yeni bir profil açmak zorunda kalırdık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Muhtemelen Steam ile GFN anlaşmalıdır bu konuda (tahminimce) csgo oynayanda oluyor o sistemde mantıken vac yerdi millet.
tabi anlaşmalıdır. Anlaşma olmadan koskoca nvidia kendi uygulamasına steam hesap bağlama özelliğini koyamaz dava yer ama ben olası bir ban sistemi hatasından bahs ediyorum ya hesap paylaşımı ya da vpn diye algılarsa

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Berk
Arkadaşlar steam'de başka bir bölgeden girince banlamak diye bişey var (yani vpn kullanmak ve ya hesap paylaşmak yasak) ama şimdi GeforceNow'da başka bir sisteme bağlanmış oluyoruz ve steamden oyun açıyoruz sonuçta steam o sistemin de bölgesini algılıyor yani bu da ban sebebi oluyor tamam biliyorum steam ve geforcenow arasından antlaşma var ama bu bişey değişmiyo Steam ban sistemi bunu vpn gibi ya da hesap paylaşımı gibi algılaya bilir. Sırf bundan korktuğumdan uzun zamandır geforce novv kullanamıyorum. Sizce bu korkum doğru mu? Yoksa Steam ban sistemi bunun bir cloud sistemi olduğunu algılayıp banlamıyor mu?
cansu boşver bunları gel beraber dont starve together oynayalım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,949
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
tabi anlaşmalıdır. Anlaşma olmadan koskoca nvidia kendi uygulamasına steam hesap bağlama özelliğini koyamaz dava yer ama ben olası bir ban sistemi hatasından bahs ediyorum ya hesap paylaşımı ya da vpn diye algılarsa
GeForce NOW sunucularının IP'leri belli, seni rastgele bir yerden bağlanmış olarak görmeyecek zaten. Her sistemde kusur vardır, milyonda bir ihtimalle olsa bile itiraz edersin çözülür.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Arkadaşlar steam'de başka bir bölgeden girince banlamak diye bişey var (yani vpn kullanmak ve ya hesap paylaşmak yasak) ama şimdi GeforceNow'da başka bir sisteme bağlanmış oluyoruz ve steamden oyun açıyoruz sonuçta steam o sistemin de bölgesini algılıyor yani bu da ban sebebi oluyor tamam biliyorum steam ve geforcenow arasından antlaşma var ama bu bişey değişmiyo Steam ban sistemi bunu vpn gibi ya da hesap paylaşımı gibi algılaya bilir. Sırf bundan korktuğumdan uzun zamandır geforce novv kullanamıyorum. Sizce bu korkum doğru mu? Yoksa Steam ban sistemi bunun bir cloud sistemi olduğunu algılayıp banlamıyor mu?
Gfn 1 sene kullandım hiçbir sorun olmadı ayrıca böyle bir ban olsa dünyanın her yerinde bu servisi kullanan en az bir kişi banlanırdı gündem olurdu merak etmeyin yani

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
sıkıntı olmazdı açtırırdın hesabı

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Evet. Kısaca bu şekilde.

Farklı konum muhabbeti halk hikayesinden başka bir şey değil.

Birincisi, eğer Türkiye'deysen GFN sunucu olarak Turkcell Plus bünyesinde yani konumsal bir değişiklik yok. İkincisi ise Steam'de öyle sınırlayıcı bir sistem yok. Şahsen yurtdışına çıktığımda ya da kendi bilgisayarımda farklı bir profile giriş yaptığımda herhangi bir sıkıntı olmuyor, olmasını gerektiren bir durum da yok zaten. Öyle bir şey olsaydı her bilgisayar değiştirdiğimizde yeni bir profil açmak zorunda kalırdık.
yok bi süre izliyolar sen 2dk önce başka ülkeden giriş yapıp 3dk sonra türkiyeden giriş yaparsan tabi ban yersin ama uzun süre başka yerden girdiğin için ban yememişsin. Ben şimdilik Azerbaycandayım burda sunucu yanlış hatırlamıyorsam direkt Kafkaz diye gidiyordu(ermeniler ve gürcüler de olması lazım sunucuda) ondan kafkazda rastgele bölge verdiğinden ban yemekten korkuyorum

Gfn 1 sene kullandım hiçbir sorun olmadı ayrıca böyle bir ban olsa dünyanın her yerinde bu servisi kullanan en az bir kişi banlanırdı gündem olurdu merak etmeyin yani
var zaten redditde bi kişi ea(electronic arts) digeri de steamden ban shadow yemiş call of duty oynarken

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Ares Blackrosa
Hesap paylaşımı ban sebebi değil, sadece hesabın başına bir şey gelirse ilgilenmiyor/sorumluluk almıyorlar. Paylaşım ban sebebi olsa ohooooo.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
var zaten redditde bi kişi ea(electronic arts) digeri de steamden ban shadow yemiş call of duty oynarken
Milyonlarca kişinin içinden bir kişi çıkmış iki kişi çıkmış matematiksel olarak takman gereken bir oran değil ve bundan dolayı bir şey olursa bile açılır gfn sunucu adresleri bellidir steamde bu adresleri bilir, steam gfnden girmek ban sebebi olsa bunu illa ki belirtirdi amdnin zamanında anti lag yazılımı insanları csden banlattırmıştı ve o banlar geri açılmıştı kazara ban yesen bile geri açılır bu bahsettiğin reddit kullanıcılarının başlarına gelen şey kolpa da olabilir insanlar bazen banlarını açtırmak için böyle hikayeler yazıyorlar

Top Bottom