Neler Yeni

Yardım Geforce Now kullandığım için Steam'den banlanır mıyım?

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman
yok bi süre izliyolar sen 2dk önce başka ülkeden giriş yapıp 3dk sonra türkiyeden giriş yaparsan tabi ban yersin ama uzun süre başka yerden girdiğin için ban yememişsin. Ben şimdilik Azerbaycandayım burda sunucu yanlış hatırlamıyorsam direkt Kafkaz diye gidiyordu(ermeniler ve gürcüler de olması lazım sunucuda) ondan kafkazda rastgele bölge verdiğinden ban yemekten korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

var zaten redditde bi kişi ea(electronic arts) digeri de steamden ban shadow yemiş call of duty oynarken
Siz internetten bahsediyorsunuz ben cihazlardan bahsediyordum. Sunucuda kullandığınız internet yine sizin internetiniz. Cihazın kendisi Kafkas'ta ama siz Azerbaycan'dan "kendi internetinizle" oyunu oynuyorsunuz. Yani hala Azerbaycandasınız. Dediğiniz durumda internetiniz sabit olduğu için zaten sorun olması söz konusu değil.

Eğer seçenek verilseydi ve Japonya'daki cihazları kullanmak isteseydiniz, Japonya'daki bilgisayarı kullanmanıza rağmen sabit internetiniz yüzünden Azerbaycan'da görülürdünüz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Hesap paylaşımı ban sebebi değil, sadece hesabın başına bir şey gelirse ilgilenmiyor/sorumluluk almıyorlar. Paylaşım ban sebebi olsa ohooooo.
paylaşım ban sebebi. Çünkü bunu kullanıp fiyatlar deöiştirip oyunları daha ucuza ala bilirisn.

Siz internetten bahsediyorsunuz ben cihazlardan bahsediyordum. Sunucuda kullandığınız internet yine sizin internetiniz. Cihazın kendisi Kafkas'ta ama siz Azerbaycan'dan "kendi internetinizle" oyunu oynuyorsunuz. Yani hala Azerbaycandasınız. Dediğiniz durumda internetiniz sabit olduğu için zaten sorun olması söz konusu değil.

Eğer seçenek verilseydi ve Japonya'daki cihazları kullanmak isteseydiniz, Japonya'daki bilgisayarı kullanmanıza rağmen sabit internetiniz yüzünden Azerbaycan'da görülürdünüz.
iyi de cihaz kafkazyada değil sunucu kafkazya olarak geçiyor değil mi?

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman
paylaşım ban sebebi. Çünkü bunu kullanıp fiyatlar deöiştirip oyunları daha ucuza ala bilirisn.

Sunucudan kastedilen şey bilgisayarlar. İnternet sistemi değil.

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
stox
1 yıldır kullanıyorum bacım ve sıkıntı çıkarmadı bana zaten geforce nowda bir oyunun olmaı için geforceun anlaşması gerekiyor yani ban yiyeceğini düşünmüyorum

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Paylaşım ban sebebi değil fiyatları değiştirip oyunları almak ban sebebi ama o dediğin şey öyle vpnle olmuyor ödeme yaptığın kart oranın yerel kartı olmalı yani çok uğraşman lazım kazara ban yiyebileceğin bir konu değil, Paylaşım ban sebebi olsa aile paylaşımı diye bir şey olmaz veyahut internette aynı hesabı 90 100 kişiye satan adamların hesapları ban yerdi 4 sene önce bir tane almıştım demin kontrol ettim halen duruyor, hesabı paylaştığınızda paylaştığınız kişi çalarsa ellemiyorlar sadece

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Ares Blackrosa
Değil, bahsettiğin olay da hemen yapılabilecek bir şey değil fakat insanlar bunun zaten ticaretini yapıyorlardı. Bu yüzden dolar kuruna geçtiler ülkemizde.

İstersen dene VPN ile yeni hesap açıp oyun alabilmeyi, alabiliyor musun alamıyor musun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Değil, bahsettiğin olay da hemen yapılabilecek bir şey değil fakat insanlar bunun zaten ticaretini yapıyorlardı. Bu yüzden dolar kuruna geçtiler ülkemizde.

İstersen dene VPN ile yeni hesap açıp oyun alabilmeyi, alabiliyor musun alamıyor musun.
e zaten ondan internette bir sürü hesap alıcısı ban hakkında konu açmış

Sunucudan kastedilen şey bilgisayarlar. İnternet sistemi değil.
ne yani adamlar kafkazyada ofis kurup bilgisayar mı getiriyor?

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Ares Blackrosa
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
EVET

dolar kuru sabit kalmayan ekonomi yüzünden oldu

GeForce NOW sunucularının IP'leri belli, seni rastgele bir yerden bağlanmış olarak görmeyecek zaten. Her sistemde kusur vardır, milyonda bir ihtimalle olsa bile itiraz edersin çözülür.
Çoğu şirket kurum artık neyse banlanan hesapları açmakla ilgilenmiyor hatta sebepsiz bir şekilde banalandıysa bile

Son düzenleme:

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Ares Blackrosa
EVET

dolar kuru sabit kalmayan ekonomi yüzünden oldu

Çoğu şirket kurum artık neyse banlanan hesapları açmakla ilgilenmiyor hatta sebepsiz bir şekilde banalandıysa bile
İyi ne diyelim, kullanma yasaklanırsın. Steam baya önem veriyor hesapların paylaşılmamasına. Başka yerden giriş yaptığın farkedilirse silerler hesabını.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
İyi ne diyelim, kullanma yasaklanırsın. Steam baya önem veriyor hesapların paylaşılmamasına. Başka yerden giriş yaptığın farkedilirse silerler hesabını.
Aslında nvidiayla anlaşmaları var ama işte ban sistemi yanlış algılarsa diye korkuyorum

Top Bottom