CTRL N basarsan görürsün. Sağ üstte bir şeyler çıkacak. Akış sabit 60 olması lazım. Eğer akış sabit 60 oyun da +60 ve kasma hissi varsa Vsync açmalısın GeForce NOW'dan. Bunun için de CTRL G bas ismini tam hatırlamıyorum ama maks bit hızı, Vsync, saatlik intentet kullanımı olan bir yer var oraya gir orada Vsync.Anlamadım
Ona bakmadımCTRL N basarsan görürsün. Sağ üstte bir şeyler çıkacak. Akış sabit 60 olması lazım. Eğer akış sabit 60 oyun da +60 ve kasma hissi varsa Vsync açmalısın GeForce NOW'dan. Bunun için de CTRL G bas ismini tam hatırlamıyorum ama maks bit hızı, Vsync, saatlik intentet kullanımı olan bir yer var oraya gir orada Vsync.
Ona bak kesinlikle. Özellikle CS2'de çok etkili. 100-150 fps alıp kasma hissi olacağına sabit 60 akıcı oynamak daha iyi.Ona bakmadım
Hayır. Adam akıllı sadece xCloud ve GFN denedim. Luna TR'de yok sanırsam.Amazon luna denediniz mi hocam
Ona bak kesinlikle. Özellikle CS2'de çok etkili. 100-150 fps alıp kasma hissi olacağına sabit 60 akıcı oynamak daha iyi.
Hocam oyunlar gittikçe pahalılaşıyor epice zam gelebilirsin benimde kütüphane yok hikayeli oyunlara yeni girdiğim içinHayır. Adam akıllı sadece xCloud ve GFN denedim. Luna TR'de yok sanırsam.
YokHayır. Adam akıllı sadece xCloud ve GFN denedim. Luna TR'de yok sanırsam.
O zaman game pass ultimate ile xcloud kullan ama uygulamadan değil tarayıcı üzerinden oyna. Tarayıcıya VPN açıkken xcloud yazarsan çıkıyorHocam oyunlar gittikçe pahalılaşıyor epice zam gelebilirsin benimde kütüphane yok hikayeli oyunlara yeni girdiğim için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok
Hocam ben yanına bir tane daha almak istiyorum ne alıyım xcloud yanınaO zaman game pass ultimate ile xcloud kullan ama uygulamadan değil tarayıcı üzerinden oyna. Tarayıcıya VPN açıkken xcloud yazarsan çıkıyor
Yanına bir şey almak istiyorum derken? Xbox game pass ultimate alırsan üyeliğin boyunca yüzlerce oyunu oynayabilirsin yanında da xcloud var.Hocam ben yanına bir tane daha almak istiyorum ne alıyım xcloud yanına
Öyle değil 2 tane cloud servisiYanına bir şey almak istiyorum derken? Xbox game pass ultimate alırsan üyeliğin boyunca yüzlerce oyunu oynayabilirsin yanında da xcloud var.
GFN var diğerleri TR'de iyi değil veya kullanılmıyor. Ama aynı anda 2 tane almana gerek yok boşa masrafÖyle değil 2 tane cloud servisi
Oyun aşabilir miyim bilmiyorum hepsi 1500 tlGFN var diğerleri TR'de iyi değil veya kullanılmıyor. Ama aynı anda 2 tane almana gerek yok boşa masraf
İşte oyunlar sıkıntıGFN var diğerleri TR'de iyi değil veya kullanılmıyor. Ama aynı anda 2 tane almana gerek yok boşa masraf
Hocam luna alınca daha fazla oyun oynarım o meselaGFN var diğerleri TR'de iyi değil veya kullanılmıyor. Ama aynı anda 2 tane almana gerek yok boşa masraf