Neler Yeni

Geforce now nere yarıyor nasıl çalışıyor

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
tamamdır teşekkürler şimdi kurucam inş olur

mental bey

80+ Bronze
Bazı bedava oyunları bedava oynuyorsun. LoL falan.
Steam kütüphanendeki oyunların orada varsa, GeForce Now'da güzelce oynabilrisin.

Ben CP 2077'di GeForce Now ücretsiz bölümünde bitirdim. Şu an giriliyor mu bilmiyorum.

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
hesabı açtım para falan diyor para çekermi beynim yandı yardı pls

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
sadece kayıt oldum bedavada kapasite full dedi çekermi ya çekecekse hesabı silmeye çalışacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kart bilgilerini girersen çekebilir.
sadece kayıt oldum bedavada kapasite full dedi çekermi ya çekecekse hesabı silmeye çalışacağım

Son düzenleme:

mental bey

80+ Bronze

Bilmiyorum kanki. Ben hiç kart bilgileri girmeden oynadım eskiden.

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege

Arcturus

80+ Bronze
Geforce Now oyunlarımızı Stream ederek oynamamıza imkan sunan bir servis. Geforce Now'in içinde aktif olarak oynayabilecegin 1000 oyun var bedava sürümünü alarak deneyebilirsiniz, fiyatı ise 75 TL ancak 3 aylık sürümünü alırsan toplam 3 aylık sürümün daha altında bir miktar para ödüyorsun kendim 1 yıldır oynuyorum ve hiç sorunla karşılaşmadım eğer aklında birkaç soru daha kalırsa beni etiketleyebilirsin ve eğer cevabımı sevdiysen rapor et en iyi cevap diye seçersen sevinirim 😊

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
Geforce Now oyunlarımızı Stream ederek oynamamıza imkan sunan bir servis. Geforce Now'in içinde aktif olarak oynayabilecegin 1000 oyun var bedava sürümünü alarak deneyebilirsiniz, fiyatı ise 75 TL ancak 3 aylık sürümünü alırsan toplam 3 aylık sürümün daha altında bir miktar para ödüyorsun kendim 1 yıldır oynuyorum ve hiç sorunla karşılaşmadım eğer aklında birkaç soru daha kalırsa beni etiketleyebilirsin ve eğer cevabımı sevdiysen rapor et en iyi cevap diye seçersen sevinirim 😊
peki para çekermi ben bedavayı denemek istiyorum

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Ben bir test edeyim dedim. 1 hafta her gün 2 3 saat bekledim. Hep hata verdi.

teşekkürler bende tel no girince para çekecek sanmıştım
Telefon numarandan hiçbir şekilde para çekilemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,530
Üyeler
167,148
Son üye
donugu
Top Bottom