Kart bilgilerini girersen çekebilir.hesabı açtım para falan diyor para çekermi beynim yandı yardı pls
sadece kayıt oldum bedavada kapasite full dedi çekermi ya çekecekse hesabı silmeye çalışacağımKart bilgilerini girersen çekebilir.
Bilmiyorum kanki. Ben hiç kart bilgileri girmeden oynadım eskiden.sadece kayıt oldum bedavada kapasite full dedi çekermi ya çekecekse hesabı silmeye çalışacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece kayıt oldum bedavada kapasite full dedi çekermi ya çekecekse hesabı silmeye çalışacağım
herhalde çekmek tel no hariç hiç bir şey girmedim çekersede iptal ediliyor değilmiBilmiyorum kanki. Ben hiç kart bilgileri girmeden oynadım eskiden.
rahatladım kanka saolBilmiyorum kanki. Ben hiç kart bilgileri girmeden oynadım eskiden.
peki para çekermi ben bedavayı denemek istiyorumGeforce Now oyunlarımızı Stream ederek oynamamıza imkan sunan bir servis. Geforce Now'in içinde aktif olarak oynayabilecegin 1000 oyun var bedava sürümünü alarak deneyebilirsiniz, fiyatı ise 75 TL ancak 3 aylık sürümünü alırsan toplam 3 aylık sürümün daha altında bir miktar para ödüyorsun kendim 1 yıldır oynuyorum ve hiç sorunla karşılaşmadım eğer aklında birkaç soru daha kalırsa beni etiketleyebilirsin ve eğer cevabımı sevdiysen rapor et en iyi cevap diye seçersen sevinirim![]()
Bedava sürümünü deneyecek iseniz para cekmeyecektir ve hatta kart bile istemiyordu diye hatırlıyorumpeki para çekermi ben bedavayı denemek istiyorum
teşekkürler bende tel no girince para çekecek sanmıştımBedava sürümünü deneyecek iseniz para cekmeyecektir ve hatta kart bile istemiyordu diye hatırlıyorum![]()
Rica ederim benimde Geforce Now da Tel No var ancak hiçbir sıkıntı çıkmadı.teşekkürler bende tel no girince para çekecek sanmıştım
Ben bir test edeyim dedim. 1 hafta her gün 2 3 saat bekledim. Hep hata verdi.Geforce Now oyunlarımızı Stream ederek oynamamıza imkan sunan bir servis. Geforce Now'in içinde aktif olarak oynayabilecegin 1000 oyun var bedava sürümünü alarak deneyebilirsiniz, fiyatı ise 75 TL ancak 3 aylık sürümünü alırsan toplam 3 aylık sürümün daha altında bir miktar para ödüyorsun kendim 1 yıldır oynuyorum ve hiç sorunla karşılaşmadım eğer aklında birkaç soru daha kalırsa beni etiketleyebilirsin ve eğer cevabımı sevdiysen rapor et en iyi cevap diye seçersen sevinirim![]()
Telefon numarandan hiçbir şekilde para çekilemez.teşekkürler bende tel no girince para çekecek sanmıştım