Arda Güngör
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Geforce Now üzerinden oyun oynadığımda (Counter-Strike: Global Offensive,LoL) oyunlarda ses gelmiyor bütün ayarıları kontrol ettim ama ses gelmiyor yardımcı olabilecek var mı
Evet açıkSes düzeyi karıştırıcısında Geforce Now'ın sesi açık mı?
Kb ben buraya daha yeni geldiğim için nasıl kullanacağımı bilmiyorumAynı konuyu tekrar açmak yerine eski konuyu yükseltin. Kendi konunuzun üstüne yükselt tuşu var onu kullanın.
Geforce Now (Counter-Strike: Global Offensive,LoL)
Geforce Now üzerinden oyun oynadığımda (Counter-Strike: Global Offensive,LoL) oyunlarda ses gelmiyor yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?forum.donanimarsivi.com
Bütün ayarları denedim ama ses yokSes düzeyi karıştırıcısında Geforce Now'ın sesi açık mı?
Oyun içinde ses ayarlarından hangi kulaklığın seçili olduğuna bakar mısın?Evet açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kb ben buraya daha yeni geldiğim için nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Bütün ayarları denedim ama ses yok
Bütün ayarları denedim ama ses yokSes düzeyi karıştırıcısında Geforce Now'ın sesi açık mı?
Şuan geforce now da yer yok maalesef bakamıyorumOyun içinde ses ayarlarından hangi kulaklığın seçili olduğuna bakar mısın?
Oyun içinde ses ayarlarından hangi kulaklığın seçili olduğuna bakar mı
Peki o sizin dediğiniz bütün oyunlarda mı olur yoksa birkaç tanesinde mi şuana kadar lol ve cs go girdim hiçbirinden ses gelmiyorOyun içinde ses ayarlarından hangi kulaklığın seçili olduğuna bakar mısın?
Redditte bir kaç kişi oyun açılırken Steam bir pence çıkarıyor biliyorsunuz. (... Oyun Başlatılıyor) diye o pencerenin dışına tıklayın, Windows uyarı sesi geliyor mu diye kontrol edin demiş. Girebildiğiniz zaman dediklerimi deneyin sonra bu mesajı alıntılarsınız.Bütün ayarları denedim ama ses yok
Şuan geforce now da yer yok maalesef bakamıyorum
Ben sorunun ses ayarlarında sizin kulaklığınız seçili olmadığı için olduğunu düşünüyorum.Bütün ayarları denedim ama ses yok
Şuan geforce now da yer yok maalesef bakamıyorum
A
Peki o sizin dediğiniz bütün oyunlarda mı olur yoksa birkaç tanesinde mi şuana kadar lol ve cs go girdim hiçbirinden ses gelmiyor
Redditte bir kaç kişi oyun açılırken Steam bir pence çıkarıyor biliyorsunuz. (... Oyun Başlatılıyor) diye o pencerenin dışına tıklayın, Windows uyarı sesi geliyor mu diye kontrol edin demiş. Girebildiğiniz zaman dediklerimi deneyin sonra bu mesajı alıntılarsınız.
Ben sorunun ses ayarlarında sizin kulaklığınız seçili olmadığı için olduğunu düşünüyorum.
Tamamdır deneyceğim çok teşekkürler size tekrardan geri dönüş yapacağımRedditte bir kaç kişi oyun açılırken Steam bir pence çıkarıyor biliyorsunuz. (... Oyun Başlatılıyor) diye o pencerenin dışına tıklayın, Windows uyarı sesi geliyor mu diye kontrol edin demiş. Girebildiğiniz zaman dediklerimi deneyin sonra bu mesajı alıntılarsınız.
Ben sorunun ses ayarlarında sizin kulaklığınız seçili olmadığı için olduğunu düşünüyorum.
Şuan oyuna (cs go) girdim ses çıkışını stered kulaklık olarak gösteriyor diğer seçeneklerinide denedim ama hala ses gelmiyor acaba uygulamayı silip tekrar yüklesem düzleri miRedditte bir kaç kişi oyun açılırken Steam bir pence çıkarıyor biliyorsunuz. (... Oyun Başlatılıyor) diye o pencerenin dışına tıklayın, Windows uyarı sesi geliyor mu diye kontrol edin demiş. Girebildiğiniz zaman dediklerimi deneyin sonra bu mesajı alıntılarsınız.
Deneyin belki çözüm olabilir.Şuan oyuna (cs go) girdim ses çıkışını stered kulaklık olarak gösteriyor diğer seçeneklerinide denedim ama hala ses gelmiyor acaba uygulamayı silip tekrar yüklesem düzleri mi
Tamamdır tekrar teşekkür ederimDeneyin belki çözüm olabilir.
Merhabalar,dün geforce now ı silip tekrar yükledim ama hala oyunlarda ses yok ses karıştırıcısında da uygulama gözükmüyorDeneyin belki çözüm olabilir.
Arkadaşlar sorunun çözümü basit bir kaç adımda halledeceksinizGeforce Now üzerinden oyun oynadığımda (Counter-Strike: Global Offensive,LoL) oyunlarda ses gelmiyor bütün ayarıları kontrol ettim ama ses gelmiyor yardımcı olabilecek var mı