Neler Yeni

GeForce Now oyunlarını siliyor!!!

Nizâm

80+
Arkadaşlar bir kaç hafta önce Total War: Attila oyununa GeForce Now üzerinden bakmıştım ve orada olduğu için Steam üzerinden istek listeme eklemiştim indirime girdiğinde satın alıp oynamak için.
Ama az önce oyunu satın alacaktım, almadan önce tekrar kontrol edeyim dedim ve Total War: Attila oyununu GeForce Now platformunda göremedim. Aynı şekilde Total War Saga: Troy oyununu da kaldırmışlar platformdan.

Niye bunlar böyle yapıyor sizce ? İki üç tane düzgün oyun var sistem de, onları da teker teker kaldırıyorlar.

Arcturus

80+ Bronze
Bildiğim kadarıyla Total war oyunlarından sadece 1 tanesi eklendi O da Total war three kingdoms.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Anlaşamamışlardır kaldırılmıştır.

123kral14

80+ Silver
valo ne zaman g eliyor onu söyle

Arcturus

80+ Bronze
Ben hatırlıyorum yukarıda dediklerim de vardı. Net bir şekilde hem de.
Total War oyunlarının hiç biri yok şu an.
Ben bu sistemi ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ve Total War Three Kingdoms dışında hiçbir Total war oyununu desteklediğini görmedim.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar bir kaç hafta önce Total War: Attila oyununa GeForce Now üzerinden bakmıştım ve orada olduğu için Steam üzerinden istek listeme eklemiştim indirime girdiğinde satın alıp oynamak için.
Ama az önce oyunu satın alacaktım, almadan önce tekrar kontrol edeyim dedim ve Total War: Attila oyununu GeForce Now platformunda göremedim. Aynı şekilde Total War Saga: Troy oyununu da kaldırmışlar platformdan.

Niye bunlar böyle yapıyor sizce ? İki üç tane düzgün oyun var sistem de, onları da teker teker kaldırıyorlar.
Bende sistemim iyi değilken pubg için alacaktım , gfnow tr için çıkmamıştı daha.
Pubg yi kaldırmışlardi baya üzülmüştüm

mesut3467

80+ Bronze
Oyunlar sisteme kalıcı olarak eklenmiyor. Anlaşmaya göre değişecek şekilde uzun yada kısa kalabiliyorlar. Bazı oyun firmalarının başka streaming platformalarına özelleştirme yapılması için teklif aldığı konuşuluyor. Yani rakip firmaya gitmiş olma ihtimalleride var. Belkide anlaşmaları bitmiştir. Bilemiyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,953
Üyeler
161,362
Son üye