Neler Yeni

Yardım GeForce Now - Pikselleşme/Kare Kaybı

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Merhabalar,

GeForce Now üzerinden oyun oynamak istediğimde görüntüdeki durum ile karşılaşmaktayım. Fazla uzun sürmüyor. Oyun başlangıcını takiben 1 dk ile 5 dk içerisinde sorun baş gösteriyor. Sorun sizce ne olabilir?
Bazen durum daha da vahim oluyor. Önce bir ila 3 kare tekrar tekrar sarıp birkaç kere sonrasında inanılmaz kötü bir görüntü oluyor.
gfn_piksellesme_sorunu.jpg

GFN üzerinden sonuçlarım şu şekilde;
gfn_olcumler.jpg

Bu da normal internet hızım;

En İyi Cevap

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhabalar,

GeForce Now üzerinden oyun oynamak istediğimde görüntüdeki durum ile karşılaşmaktayım. Fazla uzun sürmüyor. Oyun başlangıcını takiben 1 dk ile 5 dk içerisinde sorun baş gösteriyor. Sorun sizce ne olabilir?
Bazen durum daha da vahim oluyor. Önce bir ila 3 kare tekrar tekrar sarıp birkaç kere sonrasında inanılmaz kötü bir görüntü oluyor.
Alıntıyı görüntüle

GFN üzerinden sonuçlarım şu şekilde;
Alıntıyı görüntüle

Bu da normal internet hızım;
Ayarlarda 2 tane ayar olmasi lazim Vsycn ve duruma göre bisey bişey onlari kapat ağ hizini özel yapip 50 ye sabitle hala devam ederse sorun ,1080p den 720p düşür gene devam ederse birde 30 fps dene birisi sonuç vericektir pp müq bu arada :)

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlarda 2 tane ayar olmasi lazim Vsycn ve duruma göre bisey bişey onlari kapat ağ hizini özel yapip 50 ye sabitle hala devam ederse sorun ,1080p den 720p düşür gene devam ederse birde 30 fps dene birisi sonuç vericektir pp müq bu arada :)
Ayalar şu şekilde zaten;
gfn_ayarlar.jpg

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
En İyi Cevap

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Zayif ağ bağlanti koşullarina gore ayarlayi kapat internetinde dalgalanma olursa pixel oluşuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arada bir durduk yere update geliyor update geldiginde tekrardan ayni ayarlari yap 1 2 kere unuttum kanser.
Bende ayarların görselini atarken onu farkettim. Kapattım bakalım neler olacak.

Zayif ağ bağlanti koşullarina gore ayarlayi kapat internetinde dalgalanma olursa pixel oluşuyor.

Arada bir durduk yere update geliyor update geldiginde tekrardan ayni ayarlari yap 1 2 kere unuttum kanser.

Teşekkür ederim. Sorun ortadan kalktı. Bal gibi kayıyor oyunlar. 3 oyunda denedim, maksimum 2-3 dk dayanıyorlardı :) Artık böyle bir sorun yok.

Son düzenleme:

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bende ayarların görselini atarken onu farkettim. Kapattım bakalım neler olacak.

Teşekkür ederim. Sorun ortadan kalktı. Bal gibi kayıyor oyunlar. 3 oyunda denedim, maksimum 2-3 dk dayanıyorlardı :) Artık böyle bir sorun yok.
Yardim edebildiysem ne mutlu bana 😊 vidio müq 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

Sami Järvi

80+ Silver
bitrate düşüyor olabilir mi wifi ile mi bağanıyorsunuz ? ethernet yazıyor orda bılıyorum ama yine de soruyum dedim belki router'a kablo ile bağlıdır diye

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

adımları uygulayın

o internetlede 30 fps oynamayın bi zahmet :d
bitrate düşüyor olabilir mi wifi ile mi bağanıyorsunuz ? ethernet yazıyor orda bılıyorum ama yine de soruyum dedim belki router'a kablo ile bağlıdır diye
Sorun çözüldü arkadaşlar. Açıkca da belirttim. Konu içerisini okuduktan sonra post atın lütfen. Gereksiz diyalog olmaması açısından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,374
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom