Neler Yeni

Geforce Now Premium Bekleme Süresi

Nizâm

80+
Sırasız sırasız diye bilip bilmeden yorum yazmayın. Sıra olup olmadığı seni bağladığı bilgisayara ve yoğunluğa göre değişir. Bende premium kullanıyorum ama bugün pazar ve yoğun olan saatlerde 250'den bile başlattığı oldu. Çünkü herkes evinde ve yasak var. Vakti boş olan giriyor. O yüzden yoğun saatlerde 5-10 dk arası bekledim. Onun dışında premium'un varsa genel olarak sıra beklemezsin. Hafta içi yoğun saatlerde bile direkt aldığı oluyor beni bazen. Bazen de biraz bekliyorum. Ama seni 50'den 100'den 150. sıralardan falan başlattığında. Daha hızlı azalıyor bekleme sıran.

supr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Omer Kara
Ben 1 aylık premium paket aldım, deneme amaçlı. Aşırı yoğun olan saatlerde max 10dk. bekledim. 2 gündür oynadığım oyunlar ise; Destiny 2, ETS 2, CSGO, Path of Exile ve LOL. En çok CSGO'da ekran blurlaştı, GFN üzerinden hızı ve resolution düşürsem bile sabit kalmıyor. Sanırım CSGO ait bir şey. Diğer oyunlarda hiç böyle bir şey olmadı. Bu sıralar aşırı derece Path of Exile oyununa sardım. Ultimatum yapmaya başlayınca ve etrafta birden monster belirlenince bir anda ekran blurlaşıyor. Ama sonra hemen düzeliyor tabikide.

wulfasger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
31
2 haftadır sıra bekliyorum sürekli, istisnai falan değil, bildiğin bol bol sıra bekliyorsun, bedava halinde çok daha yavaş ilerliyor sıra, 5-6 dakika önce girdim sıraya 507'di şu an durum böyle. Bazen 40-50 kişi oluyor, bazen 500, en fazla gördüğüm 900 küsürdü. Ama kesinlikle sıra beklemiyorsun diye bir şey yok :) Para vermenin en büyük avantajı, oyunu sürekli oynuyorsan 6 saatte bir yeniden sıraya girmen gerekiyor, okul/iş saatlerinde sıra beklemeden girebiliyorsun da, asıl sıra beklemediğin zamanlar nadir oluyor. 1.5 aylık kullanım tecrübem bu şekilde. Bu hizmeti kullananların sayısı gitgide artıyor, arttıkça daha da bekleme süresi uzayacak. Yeni sunucuların kurulması şart.
Ekran Resmi 2021-05-01 00.57.58.png

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack