Geforce now Premium hakkında sorum var

serhattt

80+
Reaksiyon skoru
70
Geforce Now Türkiyeden Game+ Premium alır isem hiç süre beklemeden mi gireceğim yoksa bekleyecek miyim bekleyeceksem ortalama ne kadar beklerim? Ayriyetten şuanda sunucular dolu diyor bedava kullandığım için. Premium geçersem aynı hata ile karşılaşma ihtimalim var mı?

Geforce Now Türkiyeden Game+ Premium alır isem hiç süre beklemeden mi gireceğim yoksa bekleyecek miyim bekleyeceksem ortalama ne kadar beklerim? Ayriyetten şuanda sunucular dolu diyor bedava kullandığım için. Premium geçersem aynı hata ile karşılaşma ihtimalim var mı?
Beklemiyeceğini söylüyorlar ancak Sunucular dolarsa bekleyebilirsin.

Dün denedim. Ne oyuna girebildim, ne Premium paketlerden alabildim. Sunucular başlangıç olduğu için oldukça güçsüz bence.

Premium da bu arada bekleme yok normalde. Game+ kesinlikle bu kuralı değiştirecektir....

Süre beklemeden girebiliyorsun 6 saat oynama hakkin var sonra tekrardan süre beklemeden girebilirsin premiumlara özel bölüm açiyorlar premium tarafi dolarsa mesela cyberpunk çiktiğinda premium bile doldu bir süre bekliyosun çok nadirdir ama

öncelikle süre bekliyebilirsiniz premium alsanız dahi ordaki öncelikli erişimin olayı premiumların sırada daha öncelikli olması şöyle düşünün eğer premium serverları dolarsa premiumlarda sıraya giriyor ama bu sıra 100 kişi aşmaz en fazla 3 taş çatlasın 6 dakka

Geri