Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
hocam premium alıp beklemek saçma olmuş ama bi anda 2 bin kişi girdi diyelim biraz beklemek zorundasınız gibi1 yılı aşkındır GeForce NOW kullanıyorum ilk defa Premium üye iken sıra bekliyorum. Ben sıra bekleyeceksem neden premium satın alıyorum ki ?
Bir de 150 kişi vardı 40 dakikadır bekliyorum
Böyle olacaksa sarmasın bir süre. Koca ülkeye 2 sunucu koymuş ikisinde de sıra bekliyorum.hocam premium alıp beklemek saçma olmuş ama bi anda 2 bin kişi girdi diyelim biraz beklemek zorundasınız gibi
Bu sorunu ilk defa duydum bilmiyorum. Bende Türkçe/İngilizce sıkıntı yaşatmadıUsta bana bı el atıver PSP emilatör yüklü telde Nost wanted yüklüyorum açılıyor ama god of War ı 2 farklı şekilde indirdim bu dosya PSP içeriği içermiyor diyor
para ile sıra beklemek aga be1 yılı aşkındır GeForce NOW kullanıyorum ilk defa Premium üye iken sıra bekliyorum. Ben sıra bekleyeceksem neden premium satın alıyorum ki ?
Galiba bu yeni gelen indirimlerden dolayı yoğunluk var. Altından çıkamayacakları işe niye giriyorlar anlamıyorum, mail atarak şikayetinizi, politikalarını ve vaatlerini dile getirin. Size özür olarak bir şeyler vereceklerdir diye düşünüyorum.1 yılı aşkındır GeForce NOW kullanıyorum ilk defa Premium üye iken sıra bekliyorum. Ben sıra bekleyeceksem neden premium satın alıyorum ki ?