Neler Yeni

GeForce NOW Rezilliği !!

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hocam bu sistemi öneriyor musunuz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII
Hocam bu sistemi öneriyor musunuz?
Şu sıralar indirimde. Çok kolay bir hesap var aslında. Yıllık 840 TL bunu 10 yılla çarp 8400TL. Şu anda alacağın 8400TL'lik bir pc seni 1080p rtx filan he rşey açıkta en fazla 3-4 yıl götürür. Git gide zaten oyun sayısı da artıyor. Sanırım Epic Games'in besvaa verdiği neredeyse tüm oyunlar da var burada. Yani öneirirm öneririm internet iyi olmalı

ben de baya bi süre gnow kullandım. karşılaştığım en saçma şey online oyunda beni oyundan düşünüyordu. oyun, buranın altını çizmek istiyorum gnow değil "oyun" bana internet bağlantınız yavaş diyip beni oyunun ana menüsüne atıyordu. internetleriyle fortnite cs falan oynanmıyordu şaka gibi olaydı...

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII
ben de baya bi süre gnow kullandım. karşılaştığım en saçma şey online oyunda beni oyundan düşünüyordu. oyun, buranın altını çizmek istiyorum gnow değil "oyun" bana internet bağlantınız yavaş diyip beni oyunun ana menüsüne atıyordu. internetleriyle fortnite cs falan oynanmıyordu şaka gibi olaydı...
Çok fazla fortnite ve cs oynadım ilk defa sendem duydum bunu

Çok fazla fortnite ve cs oynadım ilk defa sendem duydum bunu
Ben de çok fazla fortnite ve cs oynadım ve neredeyse her seferinde başıma geliyordu maalesef. Hatta konuyla ilgili mail bile atmıştım bana oyun oynamak için önerilen hızın 50 mbs olduğunu söylediler. Beşire anlatır gibi bir daha anlattım benim internetim 100 mbs benlik bişi yok oyun sıkıntılı diye. 50 mbs internet lazım dediler yine. Geforce Now'da oyundan aldığım görüntüyü de bırakıyorum alta.

202dfdsfd20331_014719.jpg

• Beğen

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Usta bana bı el atıver PSP emilatör yüklü telde Nost wanted yüklüyorum açılıyor ama god of War ı 2 farklı şekilde indirdim bu dosya PSP içeriği içermiyor diyor
God of War 7zip dosyasında olabilir onu çıkart.

• Beğen

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
1 yılı aşkındır GeForce NOW kullanıyorum ilk defa Premium üye iken sıra bekliyorum. Ben sıra bekleyeceksem neden premium satın alıyorum ki ?
Bir de 150 kişi vardı 40 dakikadır bekliyorum
Elraen'in yayınında bakım olduğu ve ondan sıra beklendiği söylendi. Bir kaç gündür bakım olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
baran
4 aydır falan kullanıyorum bende de pazar günü başladı bu sıra bekleme olayı anlam veremedim

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII
Bu saçma sırayı yine bekliyorum. Ne bitmez bakımmış

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
1 yılı aşkındır GeForce NOW kullanıyorum ilk defa Premium üye iken sıra bekliyorum. Ben sıra bekleyeceksem neden premium satın alıyorum ki ?
bu turkcell ile anlaşma yaptıkları ilk günden beri var olan bir şey zaten premium üyeler sıra bekliyor o zamanlar daha fazla sıralara çıkan üyeler de vardı

• Beğen

MythPhantom

80+ Bronze
hocam pc fazla olmadığı için böyle oluyor sadece haftasonu oluyor ben dün apex girecektim sadece 30 sıra var oda 3 dk sonra bitiyor zaten

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
zamanında geforce nowla ilgili fikrimi belirttiğimde çoğu kişi öyle şey mi olur diye söylenmişti. benim fikrim mining döneminde firmalar biz piyasaya kart pompalarken oyuncu kitlesinide kaybetmemek, onlarda piyasada kalsın onlardanda kazanalım diye bu sistemi çıkardıklarını düşündüğümü belirtmiştim. bakın mining bitti kart piyasasıda en düşük kart satışı dönemine girdi yani önümüzdeki yıllarda aksi bir durum olmazsa fiyatlarında MSRP'ninde düşük seviyeden olacağıni düşünürsek geforce now ufak ufak mırım kırımlar yapmaya başlamış premiumda gördüğünüz gibi. he yakında oha öyle üyelik fiyatı olamaz diyeceğim fiyatlarıda gördüğümüzde bilin ki nvidia size kart satmak istediğni dolaylı yoldan iliştirmiş olacak :)

• Beğen
Top Bottom