GeForce Now Speedtest Sonucu

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,182
GeForce Now'da Destiny 2 oynamak için girdiğimde kayıt için bir Chrome sayfası açılmıştı. Fırsattan istifade bir hız testi yaptım. Sonuçlar ağzı açık bırakacak cinsten.

1615140318800.png

Son düzenleme:
Ben bu akşam deneyince 32/34 vermişti ama normalde o hızları veriyor

turkcell'e bak sen

Bu neymiş moruk ya? olayı ne bunun kısa anlatacak var mı? nasıl oluyor böyle?
GeForce Now'da Destiny 2 oynamak için girdiğimde kayıt için bir Chrome sayfası açılmıştı. Fırsattan istifade bir hız testi yaptım. Sonuçlar ağzı açık bırakacak cinsten.

Alıntıyı görüntüle

Bu neymiş moruk ya? olayı ne bunun kısa anlatacak var mı? nasıl oluyor böyle?
Uzaktan bağlantı ile serverdaki bir bilgisayara bağlanarak oyun oynuyorsun. Twitch yayını izlerken izlediğin oyunun kontrollerinin sende olduğunu hayal et. Teamviewer ile oyun oynuyorsun gibi de düşünebilirsin. Sana sadece internet üzerinden oyunun görüntüsü geliyor. Bu attığım hız testi sonucu bana ait değil. Bağlandığım GeForce Now bilgisayarının internet hızı.

Alıntıyı görüntüle
Madem Türkiye'de böyle bir internet hizmeti verilebiliyor bizde niye böyle internet anlamadim Türkiye'nin %80 ni 8 mbps download alıyor.

Madem Türkiye'de böyle bir internet hizmeti verilebiliyor bizde niye böyle internet anlamadim Türkiye'nin %80 ni 8 mbps download alıyor.
Burası düz ev internetinin bağlı olduğu yer değil. Direkt sunucu. İnternet dediğimiz şeyin aslında ta kendisi.

Geri