Ben 23 gibi 20,10dk bekliyodum girer girmez beni 100. Yapmişti sonra inmiştimglobal sunucularda hiç sıra beklemiyorum birde olay bedava olup olması değil satın alıcam zaten turkcell hem ekstra para alıyolar hemde global serverlerden çok geride bekleme sırası olarak cyberpunk çıktığında bile bukadar bekleme sırası yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle giderse premium üyelik alanlar bile 3 4 saat bekler bir oyuna girebilmek için
oyunu nasıl açtın ben oyna diyorum açılmıyor yükseltmek istermisiniz diye bir seçenek çıkıyor şlimdi degil diyorum hiç bişe olmuyo sen nasıl giriş yaptın?Arkadaşlar şuan gece 4 170 kişi sıra bekliyorum geforce now türkiye serverine girebilmek için turkcell heralde 1 tane sunucu açmış 80 milyonluk ülkeye
sorun sunucularda değil hatta yanlış değilsem kos koca amerikada bile sadece 3 tane sunucu bulunuyor , buradaki sıkıntı türk kullanıcılarının sisteme tamamen yüklenmiş olması (tabii ki kimseyi suçlamıyorum daha yeni gelen bir sistem olduğundan herkes girmek için uğraşıyor giremeyip şikayet eden varsada gidip 150 tl sini ödüyor)Arkadaşlar şuan gece 4 170 kişi sıra bekliyorum geforce now türkiye serverine girebilmek için turkcell heralde 1 tane sunucu açmış 80 milyonluk ülkeye