Neler Yeni

Geforce Now Türkiye Rezilliği

Niaron

80+
Arkadaşlar şuan gece 4 170 kişi sıra bekliyorum geforce now türkiye serverine girebilmek için turkcell heralde 1 tane sunucu açmış 80 milyonluk ülkeye

Ekler

• IMG_20210316_040657.jpg
    IMG_20210316_040657.jpg
    1.3 MB · Hit: 103

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
insanları paket yükseltmeye yönelik,game+ a özel değil global sunucularda da böyle.

Niaron

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
global sunucularda hiç sıra beklemiyorum birde olay bedava olup olması değil satın alıcam zaten turkcell hem ekstra para alıyolar hemde global serverlerden çok geride bekleme sırası olarak cyberpunk çıktığında bile bukadar bekleme sırası yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle giderse premium üyelik alanlar bile 3 4 saat bekler bir oyuna girebilmek için

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Valla bende sıra hep az en fazla 10 dk bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Altan Geçer
Geforce Now'a çok ilgi var. Satın aldırmak için de yapıyor olabilirler. Fakat aylık o parayı ve rahat oynamak için internete vereceğin para yerine. Kendi pc mi toplarım daha iyi. En azından benim olur. Ayrıca parayı veriyosun interneti sıkıntı, interneti yükseltiyosun, bu seferde oyun yok, insanların geforce now da cs go oynayacağını zannetmiyorum. Ultra grafiklerde oynamak istediğin bir oyun en az 200 tl zaten.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Dün sabah saat 9 dan itibaren 3 saatten fazla beklemeye rağmen ilk 500'e dahi gelememiştim, sana şanslı dersem kızma 😅
Bu bir satış politikası olsa da yemezler. Öncelikle fiyatlandırma zaten kötü, bari bi ücretsizi deneyip beğenebilmemiz lazım ki ücretliyi değerlendirebilelim. Bu olmadıkça millet en fazla bekleme ekranında sinirlenip kapatır. Deneme sürümünün kullanılabilir vaziyette olması lazım.

Impe

80+ Silver
global sunucularda hiç sıra beklemiyorum birde olay bedava olup olması değil satın alıcam zaten turkcell hem ekstra para alıyolar hemde global serverlerden çok geride bekleme sırası olarak cyberpunk çıktığında bile bukadar bekleme sırası yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle giderse premium üyelik alanlar bile 3 4 saat bekler bir oyuna girebilmek için
Ben 23 gibi 20,10dk bekliyodum girer girmez beni 100. Yapmişti sonra inmiştim

Niaron

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla denedimde gerçekten oynayacağınız 4 5 tane oyun varsa öneriyorum geforce now çünkü o bilgisayardaki kaliteli görüntüyü veremiyor blurlu geliyor görüntü sanki 55 mbps fiber internetim var

Yusuf1641

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf
Arkadaşlar şuan gece 4 170 kişi sıra bekliyorum geforce now türkiye serverine girebilmek için turkcell heralde 1 tane sunucu açmış 80 milyonluk ülkeye
oyunu nasıl açtın ben oyna diyorum açılmıyor yükseltmek istermisiniz diye bir seçenek çıkıyor şlimdi degil diyorum hiç bişe olmuyo sen nasıl giriş yaptın?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
sorun sunucularda değil hatta yanlış değilsem kos koca amerikada bile sadece 3 tane sunucu bulunuyor , buradaki sıkıntı türk kullanıcılarının sisteme tamamen yüklenmiş olması (tabii ki kimseyi suçlamıyorum daha yeni gelen bir sistem olduğundan herkes girmek için uğraşıyor giremeyip şikayet eden varsada gidip 150 tl sini ödüyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,423
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom